Maska za Samsung Galaxy s9

Maska za Samsung Galaxy s9, realno jako potrebna jer prilikom pada telefona dogodi se velika šteta.

Zanimljivo je kako je u današnje vrijeme za svaki telefon postoji veliki broj maski. Naravno da Samsung nije izuzetak. Postoji veliki broj maski i ne mogu izdvojiti posebnu masku. Kolega mi ima masku koja telefon pretvara u zanimljivu izvedbu željeznog kućišta ali ono što mi je zanimljivo da je metalna konstrukcija oko telefona u biti stvara veliki problem na rad samog uređaja. Metalna konstrukcija oko telefona smanjuje kvalitetu signala i dok je samo kućište na telefonu događa mu se da gubi signal. O Wifi bežičnoj mreži ne isplati se niti trošiti riječi jer je signal takav da jednostavno nema smisla koristiti tu uslugu. Maska za samsung galaxy s8 nije ništa drugačija, sve vrijedi kao i kod s9.

Ono što sam u stvari htio reći je to da pri odabiru svoje maskice definitivno morate obratiti pažnju na izgled, funkcionalnost a naravno i na cijenu. Ma dobro, cijena ne igra ulogu ako ste se zagrijali za neku od maskica za vaš mobilni uređaj. Ali ono što je bitno je sam izgled jer je također taj isti kolega o kojem sam pisao napravio još bolji gaf kupovinom maskice bez stražnjeg otvora za kameru. Dokaz da i poneke maskice izađu kao nusprodukt koji potom posebni geekovi kupe ne gledajući što uopće i kupuju.

Mnogi misle da je svaka maska unikat. Naravno, postoje i unikatne maske koje em što su specifične em što su napravljene kao jedinstvene ali u današnje vrijeme maskice se izrađuju u nekoliko tisuća primjeraka jer je teško zadovoljiti potrebe korisnika. Od samih zanimljiv izvedbi maska može biti raznih dezena pa su u modi koliko vidim vedre maskice koje upadaju u oči.

Sve u svemu za perfekcioniste odabir maske može biti mukotrpan posao dok je drugima u većini slučajeva ovo stav zafrkancije i jednostavno dodatka koji će Vaš telefon samo zaštiti ili zamijeniti bljedilo dosade i monotonog izgleda.