Brze male pozajmice

brze male pozajmice

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze male pozajmice

Svakojaki troškovi nas mogu u bilo kojem trenutku iznenaditi, te je zato bitno imati uvijek spreman plan B kako biste mogli što prije i bolje riješiti taj problem. Bilo da vam se doodio neočekivani kvar na vašem osobnom autu i trebate za mnjega kupiti novi dio, ili pak imate neke kućanske radove za riješiti no nemate dovoljno novca da pokrijete sve, ili pak trbate platiti zadnje rate školarine, ali vam je ušteđevina presušila. Koji god da je razlog u pitanju, postoji jedno odlično rješenje za to, a to su vam brze male pozajmice. One su odličan izbor za svaku situaciju pošto nemaju određenu namjenu u sebi, te ih zato možete koristiti u bilo koje svrhe bez da to morate navesti u samom ugovoru. Brze male pozajmice su veoma jednostavne za ugovaranje, te vam neće oduzeti puno vašeg dragocjenog vremena, a više o njegovom ugovaranju i dostupnosti ćemo vam reći u nastavku članka.

Online dostupne brze male pozajmice

Bankarstvo se u zadnjih desetak godina izuzetno razvilo, te su se na tržištu pojavile razne nove varijante banki. Više nisu samo banke te koje nude klijentima kredite, jer sada vam postoje financijske ustanove i grupe, pa tako i kreditne kuće. Oni vam u svojoj ponudi mala financijska rješenja u obliku brze male pozajmice s kojima ćete moći riješiti bilo kakve male probleme koji su vas zahvatili u neugodnom trenutku u životu. Ovdje se ne morate brinuti da će vas kreditna kuća odbiti kao što to često rade u klasičnoj banci. Iza kreditne kuće stoji tim stručnih ljudi koji je svijestan današnje situacije u ekonomiji, te znaju kako je to kada se nađete u nezgodnoj situaciji gdje vam pod hitno treba novac, a nemate nikoga od koga biste mogli posuditi novac. Zato sada možete kod njih ugovoriti brze male pozajmice i osigurati si garantirani novac s kojim ćete moći mirno riješiti sve vaše male probleme.

Brze male pozajmice za male financijske probleme

Ugovaranje brze male pozajmice je čaš posla, jer kao što i sam naziv pozajmice vam govori, one se veoma brzo i lako ugovaraju. Pošto se radi o malom iznosu, nema potrebe za kompliciranim procesom sklapanja ugovora. Zato se cijeli proces kod kreditne kuće sastoji od nekoliko jednostavnih koraka i sve se obavlja putem njihove web stranice, te nećete morati naknadno ići do same poslovnice. Ponajprije trebate odrediti iznos i rok otplate brze male pozajmice koji odgovara vašim potrebama i mogućnostima. Kreditne kuće preko svoje web stranice nude vam mogućnosti da prije slanja zahtjeva izračunate anuitet odnosno plan otplate preko njihovog praktičnog i lakog za koristiti kalkulator za online krediti. Kada ste spremni, možete prijeći na sljedeći korak i ispuniti njihov prijavni obrazac, te uz to priložiti preslike vaših dokumeneta, odnosno od osobne iskaznice i kartice računa. Kada ste gotovi i uspješno ste poslali svoj zahtjev, dobiti ćete brzo odgovor uz vezi ishoda te će isplata uslijediti unutar 24 sata.

Tagovi: