Iphone zamjena baterije

Iphone zamjena baterije

Zašto je za Iphone zamjena baterije nešto o čemu krenete razmišljati rano kao vlasnik?

Mobitel je postao jedan od neizostsavnih alata današnjice. Gotovo svaka osoba danas vjerojatno ima mobitel. Na tom putu prema neizostavnom alatu današnjice, jedan mobitel se posebno istaknuo, a to je Appleov Iphone. Neki će reći najbolji mobitel današnjice. Slagali se s njima ili ne, sigurno je da je Iphone svakako jedan od najkvalitetnijih, a bome i najskupljih mobitela koje danas možete kupiti na tržištu. Jedna mana koja se dugo isticala kod Iphona jest vijek njegove baterije. Iako su iz Appleovog tima poprilično radili na tome da produže vijek njegove baterije, taj moćan stroj Iphone će i dalje kroz nekoliko godina korištenja znatno manjiti njegov kapacitet. Drugim riječima, za Iphone, zamjena baterije je nešto o čemu krenete razmišljati relativno rano kao vlasnik. Ako imate Iphone, zamjena baterije se može izvršiti na brojnim mjestima. Možda jedna od najboljih opcija koje imate za zamjenu baterija je stranica otkupmobitela.hr. Naime, tamo možete prodati svoju staru bateriju (možda i uređaj ako ga više ne želite koristiti), a u zamjenu za bateriju (ili uređaj) dobiti novac!

Ako imate Iphone, zamjena baterije je najisplativija

Ukoliko imate Iphone i počela vas je živcirati činjenica da već nakon nekoliko sati vam je mobitel potpuno ispražnjen, ne brinite, niste jedini. Jedno je karakteristično za Appleov Iphone: zamjena baterije uslijedi relativno brzo. Osim što navedena činjenica smeta jer ne možete koristiti mobitel jednako opušteno kao prije, druga činjenica koja ni malo nije simpatična je ta što je za Iphone zamjena baterije relativno skupa investicija. To vrijedi prvenstveno ako se odlučite za Apple-ov dućan, ili neki drugi od ovlaštenih servisa. Zamjena i kupnja nove baterije postižu cijenu i do 800-900 kuna. Ako vam se ne sviđa dati toliki iznos za novu bateriju, postoji alternativa koja je ujedno i najisplativija. Ako ste vješti s rukama i strpljivi, a pogotovo ako imate i informatičkog znanja, uvijek možete probati zamjeniti Iphone bateriju sami. Postoje brojni tutoriali na Youtubeu koji vam detaljno opisuju kako to napraviti. Imajte samo jedno na umu: ukoliko neovlašteno zamjenite bateriju, a to znači mimo Appleovog dućana, sustav Iphone-a bi to mogao primjetiti i upozoriti ovlaštene servisere pri sljedećem posjetu Iphonovom ovlaštenom servisu!

Za Iphone zamjena baterije je najsigurnija u ovlštenom Appleovom servisu!

Ukoliko ste pročitali prethodno navedena dva poglavlja i ne sviđa vam se niti jedna od opcija: ne želite ponuditi svoju staru bateriju na otkup niti želite probati sami zamjeniti bateriju jer vas je strah da ne pokvarite svoj uređaj, to je apsolutno razumljivo! Neovisno o navedenom, mi i dalje imamo rješenje za vas. U tom slučaju, svakako je najbolja i najsigurnija opcija za Iphone zamjena baterije u jednom od Appleovih ovlaštenih servisa. Samo donesite svoj uređaj u spomenuti servis i prepustite postupak zamjene baterije u ruke profesionalaca koji će za kvalitetu servisa, a i baterije, jamčiti. Naime, tehničari u spomenutim servisima su prošli Appleovu obuku i nude servis visoke kvalitete s orginalnim Iphone dijelovima. Ako vas zanima koliko zamjena baterije traje, iz ovlaštenih servisa kažu da je, ovisno o prometu, moguće očekivati svoj uređaj već idući dan! U vezi cijene, najbolje je provjeriti službene web stranice Applea. Zaključno, za iphone, zamjena baterije u ovlaštenom servisu svakako je jedna od najboljih i najsigurnijih opcija za vas!

Tagovi: