Kako do novaca bez kredita

Kako do novaca bez kredita

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 21.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako do novaca bez kredita pomoću prodaje

Trebate gotovinu sada, ali dan isplate je dan ili tjedan u daljini. Što radite i kako ostvariti brze pozajmice? Panika i stres prirodne su reakcije. Jednom kad se ti povuku, otkrit ćete da postoje načini kako brzo doći do novca, a da pritom ne postanete plijen prevara. Evo strategija kako do novaca bez kredita danas, kao i nekoliko savjeta kako smanjiti troškove, povećati prihod i stvoriti hitni fond, tako da se sljedeći put ne nađete u potrazi za rezervom. Prodajte rezervnu elektroniku. Svoj stari telefon ili tablet možete prodati na web mjestima kao što su Swappa i Gazelle, ali da biste danas dobili novac, najbolje je koristiti ecoATM kiosk. Razmislite i o prodaji starih MP3 playera i prijenosnih računala. Nadalje, prodajte neiskorištene poklon kartice. Možete proći internetsku razmjenu darovnih kartica poput Gift Card Granny, ali većini treba nekoliko dana jer karticu morate poslati poštom, a zatim pričekati ček ili izravni polog. Kao način kako do novaca bez kredita, brze pozajmice u zalagaonicama nisu baš sjajne. Ali oni su brzi i ako ne možete vratiti zajam, zalagaonica jednostavno zadržava predmet koji ste koristili kao zalog. To je puno bolje od uništenog kredita i poziva inkasatora. Često možete izravno prodati i zalagaonici, umjesto da posuđujete neki predmet. Nakit, glazbeni instrumenti, vatreno oružje i moderna elektronika najbolje prolaze.

Kako do novaca bez kredita snalaženjem

Kako do novaca bez kredita snalaženjem? Potražite zajmove i pomoć zajednice. Organizacije lokalne zajednice mogu ponuditi zajmove ili kratkotrajnu pomoć za pomoć u najmu stana, komunalnih usluga ili drugih hitnih slučajeva. Postoj baza podataka o mogućnostima zajma do dana primanja do zajmova dostupnih stanovnicima u gotovo dva desetaka država. Lokalne crkve mogu dati male zajmove po niskim cijenama. Centri za zajednice i neprofitne udruge u vašem području također mogu nuditi male zajmove. Zatražite toleranciju na računima da biste uspješno došli do načina kako do novaca bez kredita. Neki vjerovnici poput komunalnih i kabelskih televizija ne obračunavaju kamate na zakašnjela plaćanja, pa saznajte hoće li prihvatiti odgođena plaćanja. Novac koji uštedite od neplaćanja računa upotrijebite za pokrivanje hitnih potreba. Ako ne možete platiti potrošačke dugove kao što su auto zajmovi ili hipoteke, prvo istražite svoje mogućnosti kod zajmodavca prije nego što se okrenete otrovnim zajmovima visoke stope. Zatražite od poslodavca gotovinski predujam za plaću, koji vas obično ne košta nikakvu naknadu i koji vraćate odbitkom na plaću. Neke tvrtke nude i jeftine zajmove radnicima u krizama. Možete razmisliti i o Earninu, aplikaciji koja radnicima nudi predujmove koje vraćaju paušalno na dan isplate bez kamate. Ipak traži donaciju i zahtijeva pristup vašem bankovnom računu i radnom listu.

Kako do novaca bez kredita dodatnim poslovima

Iznajmite sobu da biste uspješno ostvarili jedan od načina kako do novaca bez kredita. Web stranice poput Airbnb nisu samo za ljude koji imaju kuće za odmor za iznajmljivanje kada ih ne koriste. Mnogi popisi web mjesta odnose se na dodatne sobe ili čak na zajedničke sobe, u vlasnikovoj kući, što znači da biste mogli ostati na mjestu dok donosite nešto gotovine, pogotovo ako živite u razumno poželjnom području. Provjerite lokalne propise kako biste bili sigurni da je kratkoročna najamnina dopuštena. Izrada popisa na web mjestu je besplatna, ali prilikom rezervacije vrši se naknada za uslugu od 3%. Tvrtka izdaje plaćanje domaćinu 24 sata nakon prijave gostiju. Koji su još savjeti kako do novaca bez kredita? Preuzmite na sebe posao šetača pasa u svom susjedstvu ili gradu. Poljepite letke po oglasnim pločama i pričekajte pozive ili se oglasite na facebook grupama gdje je mnoštvo vlasnika pasa. Možete odabrati ugostiti psa ili odsjesti u vlasnikovoj kući (i – evo ideje – iznajmite svoje mjesto putem Airbnb-a dok vas nema). Cijene se u većini područja kreću između 13 eura i 40 eura po noćenju, iako se mogu naginjati više ili niže, ovisno o mjestu i količini posla. Dalje, postanite vozač vožnje ili dostave. To su poslovi koje možete raditi navečer ili vikendom, koristeći svoj automobil i benzin. Tvrtke poput Ubera i ostalih taxi službi, spajaju vas s ljudima koji su spremni platiti vožnju, a dostavne službe poput Glova i Wolta plaćaju vam dostavu za van i druge dostave. Jedna od prljavih tajni industrije auto osiguranja jest da premije za istog vozača za isto pokriće mogu varirati stotinama dolara od tvrtke do tvrtke. Svaka osiguravatelj radi svoju matematiku, zato se isplati uspoređivati ​​cijene osiguranja automobila. Ako vam se sviđa vaš operater, pregledajte desetke popusta koje bi mogao imati na raspolaganju. Možete dobiti 10% popusta ili više za stvari poput dobrih ocjena, završetka obrambenog treninga vožnje ili prolaska najmanje tri godine bez nesreće. Isto vrijedi i za osiguranje vlasnika kuća. Kupovinom možete uštedjeti 10% do 15%, kao i popusti za stvari poput posjedovanja kućnog sigurnosnog sustava, ostajanja bez potraživanja ili nepušenja. A mnogi osiguravatelji nude popuste za kupnju automobila i polica vlasnika kuća ili iznajmljivača s njima.
Tagovi: