Kako ga napaliti

Kako ga napaliti

Kako ga napaliti, mala seksi iznenađenja

Postoji mali milijun načina da muškarca uzbudite i dovedete do ludila i ne ustručavajte se primijeniti sve čega se dosjetite, alo njegovu seksualnu glad želite raspaliti toliko da više ne može izdržati. Ako ga želite zadovoljiti pretvorite maženje na klupi u parku u nezaboravnu seksualnu pustolovinu. Kako ga napaliti, budite kreativni, domišljati i originalni, obradite ga u liftu kojim se vozite do njegovog ureda, iznenadite ga u uredu u neodoljivom seksi izdanju, predložite mu seks utroje, dovedite prijateljicu u vaš jacuzzi, popušite mu u vožnji usred gradske vreve, pozovite na romantičnu večeru seksi par raspoložen za zajedničku seksi igru. Ako ništa od toga ne želite, a on je sve više odsutan i sve manje raspoložen za seks, kupite neki kamagra afrodizijak, umotajte kutiju u svileni papir sa crvenom svilenom mašnom i uz romantičnu večeru mu dar postavite pored tanjura. Kako ga napaliti, pustite ga da pogađa što krije paketić, inzistirajte da ga smije otvoriti tek u spavačoj sobi.

Kako ga napaliti, u kućnom izdanju živite bez gaćica, barem povremeno

Možda vam je danas nezamislivo, ali postojalo je vrijeme kada su i muškarci i žene živjeli bez gaća i gaćica i bili na raspolaganju jedno drugome kad god požele. Iako su današnje gaće i gaćice postale neizbježan odjevni predmet, sjećanje na seksualnu dostupnost u svakom zamislivom trenutku još živi u kolektivnom ljudskom pamćenju, a povijest gaća i gaćica i nije tako duga, kako se voli misliti. Kako ga napaliti, vjerujte, ma kako civiliziran muškarac bio, poludi kad krene kad rukam otkrije da ispod haljine ne nosite ništa. Možete raditi najbanalnije poslove po kuć, možete biti nedotjerani i nenašminkani, možete se čak i sami osjećati neprivlačno, ali kada vaš muškarac napipa da nema gaćica, te besmislene barijere, hodat će za vama bez vlastite volje, vođen samo silovitom žudnjom za vašim tijelom. Kako ga napaliti, jednostavno, dakle, skinite gaćice ponekada, iznenadite ga, pokažite da ste i raspoloženi i dostupni, usrećite ga, živite ponekad u kućnoj atmosferi bez gaćica.

Kako ga napaliti, erotske večeri, erotski vikendi

Zavodite ga, pripremite mu zavodljivi striptiz na svoj način. Muškarci su vizualna bića, uzbuđuje ih gledanje, vole porniće. Snimite se u vašem najboljem zajedničkim seksi izdanju i pustite neke večeri vaš vlastiti kućni pornić ili posudite pornić kakav znate da voli i gledajte ga zajedno. Igrajte igre koje voli, budite njegova seksi sobarica, ponudite mu neki afrodizijak na dražesnom malom pladnju i prepustite se igri. Kako ga napaliti, priredite mu erotsku večer u vlastitoj režiji ili erotski vikend kada oboje imate vremena za opuštanje i prepuštanje i kada možete eksperimentirati sa stimulansima, afrodizijacima i preparatima za potenciju. Snimite sebe dok masturbirate i pošaljite mu snimku, poludjet će od želje i strasti i jedva čekati da dođe kući. Kako ga napaliti, očijukajte u društvu sa curama, to muškarce pali, očijukajte sa strancima u prolazu, povući će vas u prvi haustor da vam pokaže i dokaže da ste njegova i da svi ostali mogu samo sliniti za vama.

Tagovi: