Kako imati lijepe usne

Kako imati lijepe usne

Kako imati lijepe usne na prirodan način

Zanima vas kako imati lijepe usne na prirodan način? Onda ste na pravom mjestu, jer u nastavku teksta povecanjeusana.hr ćete saznati kako imati lijepe usne na prirodan način? Da biste imali lijepe usne morate se držati redovitog režima pilinga i vlaženja usana.

To vam neće oduzeti previše vremena, ali će vam omogućiti da imate lijepe i privlačne usne. Morate se potruditi oko uklanjanja mrtvih stanica kože, grubih mrlja i suhoće sa svojih usana. Piling je najbolji prirodni način da imate lijepe usne. Usnama možete pružiti brzi tretman pilinga samo vlažnom krpom. Uzmite čistu krpu i namočite je toplom vodom, a zatim to istom krpom nježno trljajte usne kružnim pokretima kako biste uklonili mrtve stanice kože. Kad završite, tapkajte usne čistim, suhim ručnikom.

Drugi način na koji možete pružiti piling svojim usnama je uz pomoć šećera. Naime, da biste napravili piling od šećera, dodajte žlicu šećera maslinovom ili kokosovom ulju i miješajte dok ne dobijete pastu. Dobivenom pastom napravite piling na usnama. Kada završite, usne isperite toplom vodom. Usne možete redoviti vlažiti uz pomoć balzama za usne ili uz pomoć labela.

Kako imati lijepe usne operacijom

U današnje vrijeme žene i muškarci žude za lijepim usnama. Vi ste jedna od tih osoba i nemate ništa protiv operacija kojima ćete uljepšati svoje usne? Ovaj tekste je stvoren za vas jer ćete pomoću njega saznati kako imati lijepe usne operacijom.

Jedan od načina koji će proljepšati vaše usne se odnosi na punila za usne. Postoje različite vrste punila za usne i prilikom odabira potrebno se konzultirati sa liječnikom. Naime, liječnik će najbolje znati koja vrsta punila odgovara vašim usnama i ukupnom izgledu vašeg lica. Punilo se ubrizgava u gornju i donju usnu kako bi se dobio puniji i ljepši oblik usana. Postupa traje nekoliko desetaka minuta i treba ga ponoviti svakih šest do osam mjeseci.

Druga alternativa koja se odnosi na to kako imati lijepe usne operacijom se odnosi na korištenje vlastitog tkiva. Naime, liječnik odabire mjesto na tijelu iz kojeg će izvući određenu količinu masti te je zatim ubrizga u vaše usne kako bi na taj način dobili punije i ljepše usne. Navedeni operacijski zahvat se vrši pod lokalnom anestezijom. Ovaj zahvat traje isto nekoliko desetaka minuta, ali je rezultat puno dugotrajniji. Usne ostaju punije i ljepše pet ili više godina.

Kako imati lijepe usne uz pomoć šminke

Smatrate da dosadašnji navedeni načini nisu po vašoj mjeri? Mislite da moraju postojati još neki načini uz pomoć kojih možete imati lijepe usne i da su istovremeno po vašoj mjeri? Ne brinite, u nastavku ovog teksta ćete saznati kako imati lijepe usne uz pomoć šminke.

Naime, šminka predstavlja najmanje invazivan tretman na vašim usnama i istovremeno vam omogućava da svakodnevno mijenjate izgled svojih usana ovisno o svome raspoloženju. Da bi šminkanje bilo uspješno, morate pripremiti svoje usne na način da budu hidratizirane i bez ikakvih mrlja. Bitno je da imate kvalitetnu i provjerenu šminku.

Što se tiče samog procesa šminkanja, prvo što trebate napraviti je oblikovati svoje usne jer ćete na taj način poboljšati njihovu dimenziju. Nakon toga šminkom istaknite dio usne koji se naziva Kupidov luk. U zadnjem dijelu šminkanja preostali dio usni popunite ružom. Boja ruža može biti bilo koja, bitno je da se vama sviđa i da vi mislite da ćete tom bojom uljepšati svoje usne.

Za vas koji dosad niste znali kako imati lijepe usne uz pomoć šminke ovaj tekst će vam dati osnovne smjernice kako to postići, a na vama je da istražujete boje i nijanse šminke koje koristite, da vidite što najbolje pristaje vašim usnama i vaše licu općenito.

Tagovi: