Kako napaliti cure

Kako napaliti cure

Kako napaliti cure pažnjom

Jedan od najboljih načina za napaliti cure jest posvetiti im pažnju na način da se osjećaju poželjnima. Sada vas sigurno zanima kako napaliti cure pažnjom? Kao momku vama možda pažnja ne predstavlja nešto bitno, ali curama zasigurno da i ako ih obasipate pažnjom, na njih to može djelovati poput čarolije.

Pažnja kojom se napaljuju cure se odnosi prvenstveno na laskanje. Bitno je da vaše laskanje bude iskreno, jer ako cure osjete da je neiskreno, možete dobiti kontra efekt, tj. da ih to odvrati od vas. Učinkovito laskanje se odnosi na to da joj dajete kompliment za nešto što je njoj jako bitno i važno, erotske priče ostavite za kasnije. Ako je uložila puno truda u svoje sređivanje za van, pohvalite je i recite joj kako dobro izgleda. Ako je krenula trenirati, pohvalite njenu želju i volju te je istovremeno poduprite u tome.

Ako imate dijete i ako smatrate da je dobra majka, svakako joj to spomenite. Iznenadite je cvijećem ili nekim drugim malim poklonom. Potrudite se oko njezinog rođendana ili vaše godišnjice i na taj joj način pružite potrebnu pažnju. Nakon čitanja ovog teksta više ne bi trebali imati nepoznanica o tome kako napaliti cure pažnjom.

Kako napaliti cure radom na sebi

Možda pažnja neće uroditi plodom, ako ste predebeli, imate užasan tjelesni miris ili se pak loše oblačite. Stoga saznajte kako napaliti cure radom na sebi. Prvo morate razmisliti što možete učiniti kako biste poradili na sebi i pritom postigli odobravanje od cure. To se ne odnosi na 5% tjelesne masnoće, nošenje skupih odijela i satova, već se to odnosi na to da održavate određenu razinu izgleda na koji će vaša cura biti ponosna.

Potrudite se imati osnovnu razinu kondicije, nosite čistu i prikladnu odjeću i najvažnije adekvatno brinite o svojoj higijeni. Saznajte što vaša cura preferira i potrudite se da to nosite ili koristite. Na taj ćete način osigurati napaljenost s njezine strane i veću seksualnu požudu. Bitno je saznati to na suptilan način i zatim polako uklopiti u svoj život.

Osim fizičkog aspekta, potrebno je poraditi i na emocionalnom i mentalnom aspektu. Naime, žene vole kada su muškarci suosjećajni i istovremeno inteligentni. Inteligencija je jedan od najboljih „motora“ koji može pokrenuti požudu kod žena. Ne čekajte ni minute, već pročitajte ovaj tekst i saznajte kako napaliti cure radom na sebi.

Kako napaliti cure dodirom

Pitate kako napaliti cure dodirom? Pročitajte ovaj tekst i saznajte sve o tome kako napaliti cure dodirom. Ako svoju curu nikada ne dodirujete na način koji pokazuje vašu želju, ona će možda to protumačiti kao da je više ne želite. Dakle, bitno je dodirivati svoju curu, ali na romantičan način kako bi je napalili.

U osnovi, vaši dodiru moraju iskazivati vašu namjeru za seksom. Kada ste vani u javnosti, stavite joj ruku na donji dio leđa. Ta gesta može izazvati određenu napaljenost kod vaše cure. Nadalje, kada sjedite zajedno na kauču, naslonite svoju ruku na unutarnju stranu njene noge. Zagrljaj s leđa može napaliti vašu curu ili čak hvatanje za struk i strastveno privlačenje k sebi.

Važno je napomenuti da svoju curu strastveno dodirujete i kada ne želite seks, jer ćete na taj način postići to da ona ne pomisli kako ju dodirujete samo zbog toga što želite seks. Bitno je da sve vaše radnje budu iskrene, jer iskrenost je najbitnija u vezi. Ako ju dodirujete samo kada želite seks, cure se mogu zbog toga osjećati kao seksualni objekt.

Tagovi: