Kako osvojiti curu koja te odbija

Kako osvojiti curu koja te odbija

Kako osvojiti curu koja te odbija i kako se nositi sa time

Kako osvojiti curu koja te odbija? Ego i srce te vraški bole. Još uvijek se možete nositi s pitanjem samopoštovanja tako što ćete biti još šarmantniji prema sljedećoj djevojci, ali vaše srce je na ovoj. Osjećate da je vaša srodna duša, ona to jednostavno još ne zna. Pa neprestano razmišljate kako pridobiti djevojku koja vas je odbila. Prvo djelo u ovome mora biti na vašoj vlastitoj psihi. Odbijanje je ponižavajuće i usitnjava naš osjećaj sebe. Promijenite taj način razmišljanja. Ne shvaćajte odbijanje osobno. Ako pokušavaš naći način kako osvojiti curu koja te odbija, prije svega napravi korak unatrag i započni s novim. Poradi na uklanjanju sve neugodnosti oko vašeg odnosa s djevojkom nakon što te ona odbije. Počni kao prijatelj drugi put. Ne pokušavaj inicirati večere i romantiku s njom.

Jeste li bili previše drski? Ili ste izišli kao nedovoljno samouvjereni? Jeste li se činili previše u strahu zbog koje ste je odbacili (sjetite se djevojaka, iako želite pažnju i dalje poput muškaraca koji nisu svud poput štenaca)? Ili ste bili gotovo agresivni? Jeste li bili sve o sebi ili vas je zanimala i što je još važnije slušali što govori. Je li ona zbog načina na koji ste je predložili sumnjala u vašu namjeru? Pratite korake koje ste poduzeli i pokušajte zaključiti što je moglo poći po zlu.

Ako vas dvoje imate zajedničke prijatelje, možda biste ih mogli uzeti s povjerenjem kako biste dobili razumijevanje. Poradite na svom pristupu i smislite strategiju kako ćete je privoljeti, a ovaj put recite sebi da ćete biti bolji.

Ona će vas smatrati džentlmenom ako ne samo poštujete njezinu odluku već je i ne pokušavate spustiti zbog njezine odluke. Nemojte o njoj loše govoriti svojim prijateljima ili bilo kome, nemojte je zvati skupo ili je jednostavno pregazite jer vas je odbila. Možda vas ego boli, ali ne dopustite da vas to učini sitničavim.

Postoji li ikakva šansa kako osvojiti curu koja te odbija

Djevojke su sklonije promjenama i doživljavaju promjenu načina razmišljanja. Mlađe djevojke se cijelo vrijeme predomišljaju i čini se da su malo manje postavljene na svoje načine. Djevojka vas također može slučajno odbiti. Ali, kako osvojiti curu koja te odbija i može li to uspjeti?

Mogla bi biti nesigurna u sebe i u sebe, neiskusna i ne bi znala kako se nositi s određenim situacijama u kojima je uključena privlačnost, a mogla bi i loše reagirati na vaš pristup njoj. Međutim, ako vas žena odbije – a vi ste negdje u njezinoj dobi – okolnosti opet po strani – šansa da se predomisli u razumnom roku svodi se na praktički nulu. Dakle, kako osvojiti curu koja te odbija – nikako!

No, neke su žene prilično nesigurne u sebe, ne razumiju muškarce i također loše reagiraju na neke muškarce koji im se obraćaju iz nesigurnosti, tjeskobe i straha. Stvarnost da te žena odbije ili razlog zašto se to obično dogodi ona osjeća malo ili nimalo privlačnosti i ako je to slučaj, promjena mišljenja je posljednja stvar koja bi se mogla dogoditi. Jednom kad stvori dojam o vama, više ništa neće to promijeniti – teoretski gledano.

Vaša najbolja šansa za uspjeh je preispitati svoju igru ​​i popraviti ju ako je to potrebno. Ponekad ćete upoznati žene koje su ili previše u svom svijetu, ne vole da im se obraćaju stranci ili su vas jednostavno sa namjerom odbile.

Kako osvojiti curu koja te odbija i što ako postoji druga opcija

Što ako se pitaš kako osvojiti curu koja te odbija, no je li to jedini ishod? Odbijanje nije lako, ali to što djevojka ne želi vezu ne znači da još uvijek ne možete biti prijatelji. Ako naučite doživljavati je kao prijateljicu, trebat će vam malo vremena i raditi s vaše strane, a to možda neće biti lako. Jednom kad prođete kroz ovaj proces, shvatit ćete da ste umjesto gubitka romantičnog partnera zapravo stekli prijatelja i da to prijateljstvo može imati pozitivan utjecaj na vaš i njezin život! Jer ako se prestaneš pitati kako osvojiti curu koja te odbija, možda ostvariš najbolje prijateljstvo u svome životu.

Odbijanje uvijek boli i normalno je da se zbog toga osjećate loše. Ne pokušavajte suzbiti osjećaje razočaranja, već si dopustite nekoliko dana da te osjećaje izbacite. Nakon što prođete kroz ovaj proces tugovanja, možete se vratiti na izgradnju svog samopouzdanja. I dalje ćete se pitati zašto vas je odbila, što nije u redu s vama itd. To bi moglo rezultirati napadom ili ljutnjom na nju. Puno je bolje prvo poraditi na tome da prijeđete preko odbijanja prije nego što krenete dalje, ili biste sebi mogli stvoriti nepotrebnu bol.

Prije nego što pokušate njegovati prijateljstvo s djevojkom, preispitajte vlastite motive. Želite li zaista biti prijatelji s njom ili se samo nadate da će se to pretvoriti u nešto više? Čak i ako vam se još uvijek sviđa, ne biste trebali biti prijatelji s njom samo u nadi da ćete s njom stupiti u vezu. To će vjerojatno završiti u većem odbijanju ako ona uđe u drugu vezu ili još uvijek ne želi ozbiljnu vezu s vama. Također, ako shvati da imate druge motive, možda će dvaput razmisliti da vam bude i prijatelj.

Započnite razgovor s njom o nečemu za što znate da vam je zajedničko. Na primjer, možda imate zajedničko predavanje. Razgovor o učitelju ili predstojećem testu dobar je način za pokretanje razgovora. Ovo će probiti led i pokazati joj da ste netko s kim može normalno razgovarati.

Tagovi: