Kako se izrađuje natalna karta

Kako se izrađuje natalna karta

Što donosi sudbina? Natalna karta kao astrološka osobna iskaznica!

Astrološke natalne karte mogu se dati napraviti kod astroloških stručnjaka, a one će Vam, uz interpretaciju astrologa pomoći shvatiti vlastiti karakter, utjecaj planeta i zvijezda na Vaš život, kao što će i pomoći da pronađete neki unutarnji mir. Natalna karta ne donosi odgovore o neposrednoj budućnosti, već stavlja sve informacije o Vašem zodijaku na jednom mjestu. Kada izrađujete natalnu kartu, astrolog će Vas upitati o Vašem datumu rođenja, kao i o vremenu rođenja. Ako datum rođenja određuje Vaš znak, vrijeme rođenja određuje Vaš podznak, a oba su vrlo bitno da bismo shvatili naš tijek misli i naš karakter. Natalna karta pomoći će Vam dobiti neka nova saznanja o sebi te Vas natjerati da mislite o svom karakteru kroz neku drugu prizmu. Ovo je vrlo zabavan, ali i koristan način da upoznamo sami sebe, ali i da dobijemo neke nove informacije putem stručnjaka koji će nam tu kartu moći lako interpretirati.

Natalna karta pomaže Vam doći do novih spoznaja!

Ukoliko nazovete tarot centar, moći ćete birati između desetina astrologa i sličnih stručnjaka koji su svoje vrijeme odlučili provesti pomažući drugima doći do nekih unikatnih odgovora. Astro centar najbolje je mjesto gdje možete isprobati tarot, proricanje viskom, a isto tako možete započeti seansu s theta healing stručnjacima. Među astrolozima također postoje oni koje zara tarot najviše privlači. Kako se radi o vrlo zahtjevnoj vještini, zara je rezervirana samo za dio astrologa. Natalna karta obično je preduvjet za zara tarot i pomoći će u proricanju više nego što mislite. Nije samo kod zara tarota da je natalna karta potrebna kao preduvjet. Mnogi astrološki stručnjaci svoje seanse vole započinjati s izradom natalnih karti kako bi dobili bolji uvid u Vaš astrološki položaj i kako bi Vam mogli lakše doći do odgovore koje tražite. Isprobajte astro centar i isprobajte nešto drukčije – nova saznanja i nove spoznaje svakako su najbolje što možete dobiti, no i odgovori o Vašoj neposrednoj budućnosti bit će i više nego zadovoljavajući.

Natalna karta može biti prava uvertira u astrologiju!

Kao što već znate, natalna karta često može biti preduvjet raznim proricanjima. Astrološki stručnjaci koji koriste neke zahtjevnije tehnike proricanja često će sugerirati izradu natalne karte kako biste dobili precizne odgovore. Natalna karta isto tako može biti jedini dio seanse kod astrologa ukoliko Vas zanima takav tretman. U principu, Vaš poziv u tarot centar bit će onakav kakvim ga Vi želite: hoćete li pitati o ljubavi i sreći u budućnosti, samo izraditi natalnu kartu ili pitati za posao i novac; kompletno je na Vama! Astro stručnjaci tu su da Vam pomognu i olakšaju Vam puteve u životu. Sigurnost koju možete dobiti kod astrologa iskoristit ćete u nepredvidljivim situacijama koje život donosi. Samo jedan razgovor s astrologom omogućit će Vam neke nove spoznaje o životu oko Vas, no isto tako i nove spoznaje o Vama samima. Ne možemo dovoljno dočarati takve trenutke, jednostavno morate nazvati. Isprobajte izradu natalne karte i dobijte odgovore na pitanja koja nitko drugi neće moći odgovoriti.

Tagovi: