Kako uštedjeti na putovanju

Kako uštedjeti na putovanju

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 30.09.2023 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Priprema putovanja je dobar način kako uštedjeti na putovanju

Ukoliko se spremate na putovanje koje već neko vrijeme planirate i imate želju realizirati način kako uštedjeti na putovanju je da svoje rezervacije transporta, naročito ako idete avionom, te rezervacije smještaja napraviti puno ranije nego što stvarno idete na put. U takvim slučajevima će vam iznos avio karte biti značajno manji kao i smještaja, no tu postoji rizik da možda nećete u danom terminu doista moći i otputovati pa stoga dogovorite osiguranje uz mogućnost odustajanja za malu naknadu jer u tom slučaju imate pravo na povrat novca.

Koristite niskobudžetne avio kompanije jer one uvijek imaju jeftinije letove a kava i sendvič koji biste dobili u razvikanim i poznatim avio kompanijama ne vrijede koliko biste više platili avio kartu da putujete poznatim avio kompanijama. Što se sigurnosti tiče nitko vam ne može garantirati sigurnost ni u jednoj vrsti transportnog sredstva, no o tome ne trebate ni razmišljati.

Provjerite što turističke agencije nude u svojim paketima jer obično agencije znaju kako uštedjeti na putovanju naročito ako rezervirate i platite dio putovanja unaprijed.

Organizacija smještaja način kako uštedjeti na putovanju

Pronalaženje smještaja koji će odgovarati kvalitetom i cijenom pravo je umijeće ukoliko tražite način kako uštedjeti na putovanju. Možete se poslužiti različitim opcijama kod pronalaženja smještaja.

Danas je vrlo popularna varijanta smještaja house-sitting ili pet-sitting, što znači da ćete za vrlo malo novaca ili besplatno dobiti smještaj ako dogovorite čuvanje kuće ili kućnih ljubimaca vlasnika kuće koji su također otišli na putovanje, a za uzvrat će vam osigurati smještaj u svojoj kući. Postoje agencije koje se bave upravo ovakvom vrstom smještaja. Također postoje agencije koje se bave uslugom smještaja zamjene domova, što znači da biste vi došli u nečiji dom u nekom gradu a vlasnici bi došli u vaš dom.

Ako planirate obići više gradova u nekoj regiji nastojte boraviti više dana u svakom gradu jer će u tom slučaju cijena noćenja biti niža nego da svaku noć spavate u drugom gradu. Pažljivo planiranje rute svog putovanja osigurat će vam način kako uštedjeti na putovanju i nepotrebno plaćati visoke troškove smještaja.

Lokalne usluge način kako uštedjeti na putovanju

Koristeći se lokalnim uslugama svakako je način kako uštedjeti na putovanju. Ako se koristite gradskim prijevozom poput metroa u svjetskim metropolama svakako će biti jeftinije od taxi prijevoza. Gradovi poput Pariza, New Yorka, Berlina, Madrida, Londona, Šangaja, Tokija i brojnih drugih imaju odlično organiziran podzemni metro prijevoz sa kojim vrlo brzo dolazite s jednog kraja grada na drugi uz malo novaca.

Pitajte lokalno stanovništvo gdje je ukusna i jeftina hrana koje posjećuju i lokalci, zasigurno će vam preporučiti domaće specijalitete i neće vas poslati u neki skupi restoran, te je to također način kako uštedjeti na putovanju. Ne morate se bojati uličnih prodavača hrane jer hranu pripremaju ispred vas i sve vidite. Uostalom i trebate isprobati lokalnu hranu koja vas možda i oduševi.

Ukoliko niste sakupili dovoljno novaca hitri krediti vam mogu pomoći da realizirate svoje putovanje koje tako dugo želite. Korištenje lokalnih besplatnih internetskih mreža, wi-fi na javnim prostorima možete putem današnjih popularnih aplikacija preko interneta obavljati svoje pozive i video pozive iz bilo kojeg dijela svijeta koristeći se svojim mobilnim brojem jer zapravo koristite internetsku vezu a ne trošite roaming svog mobilnog operatera.

Tagovi: