Kredit bez platne liste

Kredit bez platne liste

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit bez platne liste kome je namijenjen

Kredit bez platne liste namijenjen je svih hrvatskim punoljetnim građanima bez obzira na visinu primanja, bez obzira da li ste zaposleni ili ste nezaposleni. Čak nije bitno kolika je vaša kreditna sposobnost, te da li ste u blokadi ili ste u potpunosti bez ikakvih prethodnih kreditnih zaduženja.

Brzi zajmovi su način kako ostvariti kredit bez platne liste jer za ostvarivanje ovakvog zajma nećete trebati slati ili donositi platne liste ili potvrde poslodavca o zaposlenju. Kreditori koji odobravaju brze zajmove i kredite za manje iznose vas neće tražiti platne liste. To je osobito pogodno za osobe koje su nezaposlene, blokirane i osobe koje imaju nisku kreditnu sposobnost.

Svima u nekom trenutku treba novac jer je možda iznenada nastao neki neplanirani trošak, a nisu svi kreditno sposobni sa solidnim plaćama pa je ova opcija dobivanja i odobravanja kredita bez platnih lista pravo rješenje. Ovakav postupak dodatno ubrzava i dobivanje kredita ili zajma jer nema obrade papirologije.

Kredit bez platne liste uvjeti

Kredit bez platne liste kao i svaki drugi kredit ima svoje uvjete. No uvjeti koje nema je upravo to da se prilikom odobravanja ne traže platne liste i potvrde poslodavca prilikom odobravanja kredita. S obzirom da se ovakvi krediti dižu u manjim iznosima na rok otplate od mjesec dana do maksimalno godinu dana kreditori smatraju da imaju nizak rizik za otplatu.

Kamatne stope su u pravilu u visini tržišnih kamatnih stopa i kreću se od 5-7%, te ukoliko naiđete na ponudu sa višom kamatnom stopom radije potražite drugu ponudu jer će to za vas značiti da ćete u konačnici otplatiti više novaca nego bi trebali prema tržišnim uvjetima.

Kredit bez platne liste ima vrlo jednostavne uvjete a prva i osnovna dva su da ste punoljetni i da imate hrvatsko državljanstvo. Nakon toga ćete sa kreditorom dogovoriti rok otplate ovisno o iznosu koji vam je potreban, te ćete prema tome uskladiti i rok otplate.

Kredit bez platne liste kako do njega

Kredit bez platne liste možete dobiti na vrlo jednostavan način i to ako se koristite internetom ne trebate puno uputa. Znate da je dovoljno u internet tražilicu upisati ključne riječi poput kredit bez platne liste i na ekranu će vam se pojaviti oglasi i web stranice koje u svojoj ponudi imaju upravo ovakve vrste kredita.

Kada pronađete nekoliko web stranica ponuđača usporedite uvjete kao što su kamatne stope ili naknade za davanje kredita, rokove otplate, te iznose koje vam mogu ponuditi kao pozajmicu ili kredit. provjerite i recenzije na web stranici korisnika koji su koristili tog kreditora, te ukoliko su recenzije pozitivne i uvjeti povoljni na pravom ste mjestu.

Daljnji korak je da trebate poslati online upitnik ili zahtjev za kreditom, te će vaš zahtjev odmah ući u obradu. Vrlo brzo nakon što pošaljete zahtjev dobit ćete odgovor da je vaš kredit odobren i novac će vam biti poslan na vaš tekući račun koji ste naveli u zahtjevu.

Tagovi: