Kredit na ostatak primanja

Kredit na ostatak primanja

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 13.07.2024 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit na ostatak primanja – najbolje financijsko rješenja

Financijski problemi ne prestaju, posebice danas u sadašnjem dobu gdje prevladava opća svjetska kriza te cijene namirnica i energenata samo rastu dok nam plaće ne rastu nimalo. Zbog toga je brza pozajmica veoma tražena ovih dana jer omogućuje građanima da lako dođu do novca. Dobra je strana današnjeg modernog doba što imate na raspolaganju razne financijske institucije koje vam nude razne opcije kreditiranja, od brzih pozajmica do kredit na ostatak primanja. Jedno od popularnijih institucija vam je kreditna kuća koja nudi svojim građanima da lako ugovore kredit na ostatak primanja. Sada više se ne mora činiti nemogućim da dođete do kredita, jer uz pomoć kreditne kuće sve je lako rješivo i ništa vas ne mora spriječiti da riješite financijsko pitanje. Njihove kreditne usluge su dostupne svim građanima, te svoj zahtjev za kreditom ili pozajmicom možete poslati u bilo koje doba dana bez obzira je li ponedjeljak ujutro ili subota navečer.

Kredit na ostatak primanja – dostupno svim građanima

Danas možete puno lakše i brže doći do posudba novce, i to sve zahvaljujući tehnologiji koja je potaknula daljnji razvoj i proširenje bankarstva. Tako su sada mnogobrojne bankarske usluge postale dostupne i preko interneta, te tako si sada možete veoma jednostavno osigurati kredit na ostatak primanja putem svojeg mobitela. Dovoljno je da uz sebe imate svoj pametni telefon i osobnu iskaznicu te da imate dostupan internet kako bi si mogli ugovoriti kredit na ostatak primanja. Ovi krediti su dostupni za sve građane te ne morate kod kreditne kuće ispunjavati razne uvjete i prikupiti hrpu papira. Dovoljno vam je osobna iskaznica kako bi mogli dobiti odobrenje za kredit, a od uvjeta jedino što im je bitno da imate redovna mjesečna primanja te da vaš tekući račun nije u blokadi ni da je zaštićen. Na ovaj način svaki zaposlenik, student i umirovljenik može bez problema doći do kredita bez komplikacija i čekanja.

Kredit na ostatak primanja – brza isplata novca

Ne morate više razmišljati o tome kako da dođete do kredita kada vam iskrsne neki trošak, jer uz pomoć kreditne kuće možete kod njih veoma lako doći do novca. Njihov kredit na ostatak primanja je dostupan svim građanima, te se za par minuta možete putem njihove web stranice ugovoriti. Sve što trebate učiniti kako biste već danas realizirali kredit na ostatak primanja je da samo ispunite njihov kratki prijavni obrazac te im na e mail adresu pošaljete presliku osobne iskaznice. Kreditna kuća je poznata po svojoj brzini, te možete već isti dan očekivati povratne informacije vezano uz odobrenje zahtjeva. Odmah po uspješnom odobrenju vam isplaćuju cijeli iznos kredita na vaš navedeni tekući račun. Čim dobijete novce na račun možete ih odmah krenuti koristiti, a ono što je dobra strana ovog kredita je što novce možete u bilo koje svrhe iskoristiti, bez potrebe da o namjeni kredita morate obavijestiti svojeg bankara!

Tagovi: