Krediti bez potvrde poslodavca

Krediti bez potvrde poslodavca

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 20.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti bez potvrde poslodavca, noviji oblik kreditiranja

Svi znamo kako danas izgledaju klasični bankarski krediti i što sve oni traže od nas. Naša kreditna sposobnost se određuje u više stavki, a jedna od glavnijih je naš posao, točnije na kakvom smo ugovoru i koji je iznos naše plaće. Niti jedan kredit tako ne može biti odobren bez ovjere samog poslodavca. Što ako primjerice imate ugovor na određeno i ne ispunjavate određene uvjete poslovanja koja banka nalaže? Tada jednostavno niste kreditno sposobni u očima banke. Krediti bez potvrde poslodavca postoje, ali u kreditnim kućama. Što su točno Krediti bez potvrde poslodavca? Ovo su brzi krediti koji ne zahtijevaju nikakvu papirologiju sa strane vašeg poslodavca. Točnije, ovaj oblik kredita ne zahtijeva od vas da budete u trajnom zaposlenju ili u zaposlenju na određeno vrijeme. Brzi krediti se ostvaruju preko interneta, i nikakva naknadna papirologija nije potrebna. Za ostvarivanje navedenog kredita bitno je jedino da imate dobru internet vezu i osnovnu dokumentaciju poput preslike osobne iskaznice, tekućeg računa, kao i dokaz da imate redovite mjesečne prihode.

Krediti bez potvrde poslodavca, kako realizirati brzi kredit

Brzi kredit možete realizirati online putem iz udobnosti vašeg doma. Sve što vam je potrebno je nekoliko minuta vašeg vremena i osnovna dokumentacija. Provjeru online kredita možete napraviti samostalno ili putem specijaliziranih web stranica koje vam automatski nude najbolju i najpovoljniju ponudu. Krediti bez potvrde poslodavca je ponuda brzih kredita koja nije nužno dostupna kod svakog online zajmodavca tj. kreditne kuće. Nakon što ste odabrali odgovarajućeg online zajmodavca bitno je registrirati se na njihovu službenu web stranicu gdje vas čekaju daljnje upute kako ostvariti brzi kredit. Različiti zajmodavci imaju drugačije principe za odobravanje brzih kredita, tako jedni traže samo osnovnu dokumentaciju i ostalo dogovarate s agentima, a negdje cijeli proces odrađujete sami. Najčešći primjer je da prilikom registracije na stranicu sami pomoću kreditnog kalkulatora odabirete iznos kredita i rok otplate, zatim popunjavate online obrazac s osnovnim podacima i za kraj prilažete osnovnu dokumentaciju i cijelu ponudu šaljete zajmodavcu na uvid i pregled. Brzi krediti se realiziraju u roku od svega 15 minuta, tako upravo u tom razdoblju dobivate odgovor na vaš zahtjev kao i isplatu na račun. Krediti bez potvrde poslodavca dio su ponude brzih kredita gdje bez puno dokumentacije možete doći do potrebnih novaca na računu.

Krediti bez potvrde poslodavca, popularnost online kredita

Iako online krediti još stvaraju laganu popularnost kod nas, ne iznenađuje činjenica da postaju sve popularniji. Razlog? Razlog svakako leži u njihovoj brzini i jednostavnosti. Krediti bez potvrde poslodavca ne traže od vas da nosite razno razne potvrde i hrpu dokumentacije kako bi dokazali da možete ostvariti kredit, od vas se samo traži da priložite osnovnu dokumentaciju u vidu preslike osobne iskaznice i tekućeg računa kao i dokaz da imate redovite mjesečne prihode. Za isplatu brzog kredita također ne morate čekati danima ili tjednima, već po samome odobrenju je novac vidljiv na vašem računu. Krediti bez potvrde poslodavca su krediti koji su dostupni svima onima koji ne mogu doći do kredita radi svojeg ugovora na poslu. I dok sama logika nalaže da bi svi trebali imati mogućnost podizanja kredita bez obzira na njihov ugovor na poslu, banke i dalje rade same sigurnosti ne priznaje ovakav način poslovanja. Upravo zato kreditne kuće imaju razne ponude brzih online kredita koji mogu spasiti građane u samo par minuta vremena. U svojoj ponudi također imaju i razne brze zajmove i brze pozajmice koje vam također mogu pomoći pri rješavanju određenog financijskog problema.

Tagovi: