Mikro krediti online

Mikro krediti online

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:56
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što su mikro krediti online

Mikro krediti online su način na koji su vlasnici malih poduzeća i poduzetnici u nerazvijenom dijelu zemlje dostupni krediti, osiguranje, transferi novca i pristup štednim računima. Uočeno je da su najveći korisnici mikrofinanciranja oni koji nemaju pristup tradicionalnim financijskim sredstvima poput poslovnog kredita. Kamatna stopa na mikrokredite veća je nego na tradicionalne osobne kredite.

Mikro krediti online koji se naziva i instant gotovinski zajam je zajam bez osiguranja koji se može koristiti za osobne financijske potrebe. Kamatna stopa na ovo počinje s vrlo konkurentnih 11, 99%* i vrlo je jednostavan i brz način za dobivanje gotovine u hitnim slučajevima. Također, ima vrlo fleksibilnu strukturu otplate, pa vam omogućuje udobnu otplatu. Da biste se prijavili za ovaj zajam, kliknite gumb “Primijeni sada” na ovoj stranici ili posjetite najbližu podružnicu. Mikro financiranje tako pomaže malim poduzećima da imaju kontrolu nad svojim obrtnim kapitalom i novčanim tokovima, čime se izbjegavaju krediti uzeti od prijatelja, obitelji.

Mikro krediti online i ostale vrste mikro financija

Tri su glavne vrste mikro financija mikro zajmovi, mikro štednja, mikro krediti online i mikro osiguranje.

Mikro zajmovi – Mikro zajmovi su ovdje važni. Oni nemaju jamstvo uglavnom za ljude iz ruralnih područja koji zahtijevaju male iznose

Mikro štednja – Mikro štednja omogućuje malim gospodarstvenicima da vode svoj štedni račun bez minimalnog salda. Prednost je u tome što će stvoriti naviku među korisnicima da štede za budućnost uz uvođenje neke financijske discipline.

Mikro osiguranje – Mikro osiguranje je vrsta pokrića koja se pruža malim poduzećima kojima trebaju gotovinski krediti. Ovi planovi osiguranja obično imaju nižu premiju od premije tradicionalnih polica osiguranja.

Mikro LAP – U Fullertonu u Indiji također pružamo zajmove protiv imovine (LAP) pojedincima, kao i MMSP -ovima po vrlo konkurentnim stopama. Ovi zajmovi osigurani su imovinom i imaju trajanje do 15 godina. Pojedinci mogu koristiti ove kredite za financiranje velikih osobnih troškova. Vlasnici malih poduzeća kojima je potreban veći zajam i staž dulji od 5 godina mogu iskoristiti ovaj zajam za podmirenje svojih poslovnih potreba.

Važnost toga što nude mikro krediti online može se shvatiti jer pojedincima i malim tvrtkama pruža mogućnost osiguranja financiranja tamo gdje tradicionalni oblici financiranja nisu dostupni. To ulijeva osjećaj financijske stabilnosti kako bi se ispunila njihova težnja stvaranja imovine i zaštite od rizika.

Mikro krediti online ponuda

Svijet financiranja malih poduzeća uvelike se promijenio u posljednjih nekoliko godina jer su se tradicionalni zajmodavci poput banaka više usredotočili na veće, etablirane male tvrtke kojima su potrebni veći iznosi kredita. Danas, iz više razloga, mnoge banke nerado izdaju kredite ispod 100. 000 USD ili posuđuju tvrtkama koje ne ostvaruju milijun dolara ili više godišnjih prihoda.

Kako prosječna veličina kredita za tipični bankovni zajam nastavlja rasti, potrebe najmanjih malih poduzeća i dalje su skromne u usporedbi s tim. Većina zajmodavaca, uključujući i one koji su dio programa jamstva zajma SBA, smatraju da je iznos kredita ispod 50. 000 USD mikro krediti online. Srećom, postoje brojni online zajmodavci, kao i neprofitni mikro zajmodavci, koji redovito surađuju s zajmoprimcima u potrazi za iznosima kredita od 5000 do 50 000 USD. Neprofitni mikro-zajmodavci usredotočeni su na mala poduzeća koja imaju potencijal pružiti gospodarski utjecaj na zajednicu ili tvrtke koje mogu iskoristiti manje iznose kredita u veliki utjecaj na njihova poduzeća. Ovi neprofitni mikro zajmodavci i njihovi mikro krediti online često uključuju vrlo povoljne uvjete kredita uz vrlo niske ili čak bez kamata, zajedno sa savjetima i mentorstvom kako bi pomogli vlasnicima tvrtki u izgradnji uspješnog poslovanja.

Tagovi: