Mini pozajmice

mini pozajmice

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Mini pozajmice kao malo i brzo rješenje za sve

Iznenadni životni troškovi se mogu svakome od nas dogoditi, te često ne možete niti predvidjeti kada će se to dogoditi. Ujedno, veoma često bude da kada vas zahvate neočkivani računi, u tom datom trenutku nemate dovoljno novca kod sebe kako biste mogli pokriti cijeli iznos. No, nemate brige jer danas vam postoje mnogo načina kako možete doći do novca koji vam je potreban. Jedno od takvih načina su vam mini pozajmice koje se mogu veoma lako ugovoriti bez da ćete morati pritom izgubiti puno vašeg dragocjenog vremena, koji je u hitnim situacijama od izuzetne važnosti. Kada se nađete u ovakvoj nezgodnoj financijskoj situaciji, veoma je bitno da ostanete prisebni te ne započnete paničariti i gubiti svu nadu. Bitno je ostati hladne glave i sagledati koje su vam opcije kako bi se mogli što prije i bolje izvući iz ove nedaće. Mini pozajmice će vam pritom pomoći da lako pokrijete sve troškove i da ponovno lakše spavate.

Mini pozajmice su sada dostupne i online

Današnje bankarsko tržište se izuzetno brzo razvilo te od sada možete pronaći razne ustanove koje jednako kao i banke nude u svojoj ponudi razne varijante kreditiranja, poput brzi kredit i mini pozajmice. Kreditne kuće i ostale financijske ustanove su podiglče kreditiranje na posve novu razinu, te vam nude mogućnost da do svojeg kredita ili poztajmcie dođete i preko interneta, bez da se morate mnučiti s klasičnim načinom. Svatko tko je prije išao ili barem pokušao sklopiti ugovor za kredit u banci je duboko upoznat s time kako cijeli taj postupak izgleda i koliko samo vremena pritom izgubite na skupljanje razno raznih papira i potvrda te stalno odlaženje na razne sastanke. No, zato to kod kreditne kuće kada idete po mini pozajmice nije slučaj, jer ovdje ćete u rekordnom vremenu moći doći do vašeg novca kada god vam bude to potrebno, bez puno čekanja u redu i nepotrebno velike količine papirologije!

Lako ugovaranje mini pozajmice

Postupak prijave za mini pozajmice je zaista veoma jednostavan, te vam pritom neće trebati niti puno papirologije te ujedno ne zahtijevaju razne uvjete kao što je to primjer u banci. Ovdje će vam jedino od dokumentacije trebati vaša važeća i ispravna osobna karta te ujedno kartica od tekućeg računa na kojemu primate svoja redovna, mjesečna primanja. Od prvih koraka koje trebate napraviti jest da ispunite njihov kratki i jednostavni prijavni obrazac, gdje trebate navesti iznos i rok otplate mini pozajmice, te ispuniti sva potrebna polja s vašim osobnim podacima. Uz obrazac trebate priložiti skenove vaših dokumenata, što im možete ili na njihovoj stranici ili na e-mail adresu poslati. Kada ste ovo napravili i uspješno poslali svoju prijavu, unutar 15 minuta možete očekivati povratne informacije od bankara vezano uz ishod vašeg zahtjeva. Čim vam kreditna kuća odobri vašu pozajmicu, trenutačno će vam isplatiti cijeli iznos pozajmice te množete odmah krenuti trošiti novac!

Tagovi: