O čemu razgovarati s curom

O čemu razgovarati s curom

O čemu razgovarati s curom, umijeće zavođenje je ukorijenjeno u dobroj komunikaciji

Ako ste tek upoznali curu, budite strpljivi, domišljati i originalni. Otvorite nekoliko tema i pratite njezine reakcije. Ne zaboravite je kod svake teme priupitati za njezino mišljenje o tome. Ako ona pokrene temu, budtte muškarac koji zna slušati, ne pkazujte dosadu, čak i ako vam tema nije zanimljiva. O čemu razgovarati s curom, o prvo razgovoru ovisi da li ćete je ikada više vidjeti, a ako vam se sviđa, potrudit ćete se. Ako s oduševljenjem spomene film koji vi niste gledali, sa zanimanjem zatražite da vam kratko kaže o čemu se u tom filmu radi. O čemu razgovarati s curom, ako je to telefonski razgovor, a ne uživo. Svaki telefonski razgovor, čak i hotline ima ista pravila i traži slične komunikacijske vještine. Maniri vještih govornika se osjete u svakoj izgovorenoj riječi, bez obzira na temu razgovora. Iseksi razgovori imaju svoja pravila i ako ih slijedite, vaša izabrana seksi dama će biti očarana s vama.

O čemu razgovarati s curom, budite duhoviti, zabavni, originalni i seksi

Recite joj da vam se sviđa njezin smijeh, njezina boja glasa. Pitajte je što radi i što voli raditi, pokažite zanimanje za nju i ona će vam se posvetiti cijela. Ne dopustite da neugodna tišina uništi dobar početak i dobar dojam koji ste ostavili. O čemu razgovarati s curom kada zaprijeti neugodna šutnja, primijetite njezin izgled, pohvalite njezin stil odijevanja, frizuru, ako ste na telefonu, također možete pitati što ima na sebi. Ako ona vama nešto želi reći, slušajte je bez prekidanja. Uvijek je možete pitati kako je provela dan, što sada radi, što inače radi u slobodno vrijeme. Razmijenite svoje ukuse za glazbu, knjige, filmove i eventualno sportove. O čemu razgovarati s curom dok ju samo želite dirati, grliti i ljubiti. TRenutak za intimnosti morate osjetiti i reagirati pravovremeno, ni prerano, ni prekasno. Ako je ona jača na riječima, slušajte je, ali ne pasivno, pratite je, parirajte joj kao vješt i dostojan sugovornik.

O čemu razgovarati s curom, budite zanimljivi, ne budite dosadni

U komunikaciji između dvoje ljudi sve teme mogu biti zanimljive i povezujuće; hrana, piće, što tko voli ili ne voli, tko voli kuhati, tko se razumije u vina, zatim hobiji, imate li ih i privlače li vas, putovanja, strasti, maštanja i snovi, sve vas može zbližiti i povezati. Razgovor s curom je postepeno razotkrivanje i nemojte to činiti nestrpljivo i brzinski, uživajte u skidanju slojeva. O čemu razgovarati s curom, jednostavno sa sviješću da ste i vi njoj zagonetka i da je to zajedničko, međusobno razotkrivanje u kojem su sve teme dopuštene i vode vas boljem upoznavanju. Humor koristite dozirano i samo ako imate smisla za šalu i ako otkrijete da i ona voli šale. O čemu razgovarati s curom, nije teško, budite jednostavni, budite ono što jeste, a ne nešto što mislite da ona želi. Možete zajedno i maštati i to može biti zabavno, pitajte je što voli i recite joj što vi volite.

Tagovi: