Pluton – značenje Plutona u astrologiji

Pluton – značenje Plutona u astrologiji

Pluton – uz što se veže

Pluton se možda više ne klasificira službeno kao planet u astronomiji ali to nije imalo nikakvog utjecaja na moć koju ima u astrološkom smislu. Radi se o našem najudaljenijem planetu koji je otkriven tek 1930. godine. Dodijeljen je zodijačkom znaku škorpiona, sam planet se od otkrića smatrao mračnim te izrazito moćnim. Pluton se povezuje sa tamom i uništenjem no isto tako i sa regeneracijom i novim rađanjem. Ova njegova dualna priroda znači da redovito ima utjecaja na sve veće događaje u ljudskoj civilizaciji. Nije stoga nimalo čudno da njegovo otkriće korespondira sa razdobljem u povijesti netremice prije početka II. svjetskog rata. Od svih naših planeta, Plutonu treba daleko najviše vremena kako bi odradio jednu putanja oko Sunca. Za ovaj put mu treba čak nevjerojatnih 248 godina. To isto tako znači da se najdulje zadržava u kući svakog pojedinačnog znaka zodijaka. U jednome znaku može provesti od 11 do 31 godina.

Pluton – kako djeluje na vas

Pluton svoje ime dijeli sa rimskim bogom podzemlja, a njegov grčki pandan poznat je po imenu Had. Tradicionalno, njegov utjecaj se proteže kroz sve skrivene svjetove, bilo da se radi o samome podzemlju ili vašem unutarnjem svijetu u kojemu promišljate o životi. Pluton ima snažan utjecaj na sve ljude, a ako se trenutno nalazi u vašemu znaku zodijaka to znači da ste upravo u krucijalnoj fazi života. Tu se najčešće radi o razdoblju velikih promjena i značajnih odluka koje vam utječu na ostatak života. U najmanju ruku će se raditi o razdoblju poremećaja u životu kada imate priliku preokrenuti svoj život na bolje ili lošije. Ako vas zanima pobliže kakav utjecaj ovaj planet može imati na vas, najbolja opcija vam je kontaktirati stručnjake preko astrofon21. Radi se o timu specijaliziranih astrologa i ezoteričara koji vam mogu dati precizne odgovore na sva vaša pitanja vezana uz život ili odluke koje vas čekaju.

Pluton – kome se obratiti

Promjene koje vam nosi utjecaj Plutona u životu ne moraju nikako biti loše. Istina, razdoblja velikih uništavanja i tragedija vezana su uz Pluton ali to nije jedini aspekt na koji on utječe. Ovaj planet također upravlja pozitivnim stranama života kao što je rađanje i stvaranje. Također ima utjecaja na vašu psihu i misaone procese. Naime, Pluton može osigurati da se na svakodnevnoj bazi bolje koncentrirate te da radite pametnije analize. U suštini, pomoći će vam napraviti ispravne odluke u životu. Najveći utjecaj Plutona možemo vidjeti kada je u zodijačkom znaku jarca, najslabiji je u znaku raka i djeluje štetno dok je u znaku bika ili vage. Ako želite saznati kakav trenutno utjecaj ima na vas i vaše živote, nazovite specijalizirane astrologe i tarot majstore. Oni su danas dostupni 0-24 kako bi osigurali da vam je uvijek dostupna pomoć ako imate ikakva pitanja u vezi života ili vas muče problemi koje ne znate riješiti.

Tagovi: