Pozajmica bez banke

Pozajmica bez banke

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:50
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmica bez banke kada vam je napotrebnija

Novac nam je svima prijeko potreban u apsolutno svakoj domeni života, od osnovnih životnih potreba kao što su krov nad glavom i hrana pa sve do nekih stvari koje možemo smatrati luksuzom. I dok postoje troškovi s kojima računamo svakodnevno ili imamo neke želje pa počnemo štedjeti novac za iste, ponekad se dogode neki iznenadni troškovi na koje nikako ne možemo računati. Mjesečni priljev novca mnogima je često ograničen pa kada hitno treba neki brzi kredit, mnogi traže načine na koje je moguće najlakše doći do njih. Pozajmica bez banke zvuče izrazito primamljivo jer je sve veći broj ljudi skeptičan prema tim institucijama, a neki su od strane njih i blokirani pa traže načine kako doći do novca kada je to najpotrebnije. Modernizacija i digitalizacija uvelike olakšava svakodnevni život svih nas te je pozajmica bez banke upravo jedan od takvih produkata. U nastavku teksta možete saznati kako najlakše doći do novaca kada ga najviše trebate.

Pozajmica bez banke i nepotrebne birokracije

Ukoliko vam se na spomen banke diže kosa na glavi kad se sjetite sve birokracije, papirologije i čekanja u redovima kako bi uopće došli do osnovnih informacija i uvjeta za podizanje kredita, pozajmica bez banke rješenje je za vas. Ljudima se vrlo često dogodilo da su potrošili vremena i vremena na skupljanje silnih papira, ovjeravanja istih i slično, da bi na kraju biti odbijeni jer ih banke smatraju prevelikim rizikom. Srećom, danas postoje mnoge online banke ili popularnije zvane kreditne agencije koje funkcioniraju na načine da nude brze kredite i pozajmica bez banke. To su ovlaštene financijske institucije koje djeluju legalno i transparentno te su postale svojevrsna konkurencija i alternativa bankama kakve znamo. Ono što ih čini sve popularnijim izborom je zaobilaženje nepotrebne birokracije i papirologije te jednostavan i brz način dolaska do novca kada je ljudima to najpotrebnije, bez da morate opravdavati kamo ste utrošili novac koji ste od njih posudili.

Pozajmica bez banke preko interneta

Pozajmica bez banke dobivaju se putem interneta i to na način da odaberete željenu kreditnu agenciju, ispunite formular na njihovoj stranici i unesete tek osnovne podatke koje od vas traže, nakon čega se vaš zahtjev odobrava u izrazito kratkom roku. Najčešće je riječ o svega 15 minuta, no ukoliko je velika potražnja, isplata može potrajati do maksimalno 24 sata, što ih i dalje čini najbržim kreditima na tržištu. Kako bi bili sigurni da je poslovanje transparentno, na stranicama Hrvatske narodne banke možete potražiti sve kreditne agencije koje posluju legalno i sa svim licencama koje su potrebne. Pozajmica bez banke stoga je rješenje svim onima koje su banke i ostale financijske institucije odbile kada je bilo najpotrebnije te možete biti sigurni da nećete biti odbijeni dokle god imate bilo koji stalan priljev mjesečnog novca, bilo da je riječ o mjesečnoj plaći, mirovini, porodiljnoj naknadi ili nekom drugom redovitom izvoru mjesečnih dohodaka.

Tagovi: