Tarot odgovori sa da i ne

Tarot odgovori sa da i ne

Tarot odgovori sa da i ne, brzi odgovori na kratka i konkretna pitanja

Tarot je čudesan alat i funkcionira na mnogo razina, a mnogi ljudi vole baš brze i kratke da ili ne odgovore na svoja pitanja. Takva vrsta odogovaranja se prakticira isključivo kod vrlo konkretnih pitanja, a odgovori se daju uglavnom na jednu kartu, iznimno na dvije ili najviše tri karte. Tarot odgovori sa da i ne su u pravilu dobri i točni i ne dopuštaju potpitanja i proširivanje teme već postavljenog pitanja. Osoba koja nije dobila možda očekivani ili željeni odgovor ne može širiti temu u nadi da će tako dobiti drugačiji odgovor, takvoj osobi trebaju kompletne konzultacije sa nekim otvaranjem na više karata koje će detaljno objasniti zašto je dobiveni odgovor takav kakav se pokazao. Tarot odgovori sa da i ne je možda najispravnije raditi na jednu kartu i uvažiti dobiveni odgovor. Nemojte preformulirati pitanje nadajući se drugačijem odgovoru, jer će vam karte odgovoriti ironično, a to vam se neće svidjeti.

Tarot odgovori sa da i ne izvlačenjem dvije nasumične karte

Izvlačenje dvije nasumične karte se primjenjuje kod pitanja koja u sebi imaju nepreciznu formulaciju i lijeva karta je uvijek karta negacije, a desna karta je potvrdna karta. Odgovori mogu ispasti i komični, pa ćete na mjestu negacije dobiti pozitivnu kartu koja vam zapravo poručuje da bi za vas bilo bolje da vam se to o čemu pitate ne ostvari, a desno vam se možda pojavi karta negativnog značenje koja potvrđuje lijevu kartu i njezino značenje, zapravo vam poručuje da ćete požaliti i ako vam se ostvari to što želite. Tarot odgovori sa da i ne iz dvije karte razvijaju malo širu priču, jer te dvije karte međusobno korespondiraju i kompletiraju odgovor. Obično se kaže da onaj tko ne želi znati i čuti istinu, ne bi trebao ni pitati. Tarot odgovori sa da i ne odgovor na vaše brzo pitanje opisno ipak malo proširuje, pa ipak i traje malo duže od odgovora na jednu kartu.

Tarot odgovori sa da i ne otvaranjem tri karte

Otvaranje tri karte je maksimalan broj karata za brze odgovore, ali ovo otvaranje uvodi opciju “možda” u odgovaranje. Lijeva karta je i dalje negacijska karta, ali ako se na tom mjestu pojavi karta pozitivnih značenja ona vas upozorava da bi za vas bilo bolje da se ne dogodi to što želite. Desna karta je i dalje potvrdna karta, ali ne garantira “da” odgovor, on ovisi o konkretnoj karti na tom mjestu. Središnja karta je poveznica i ona “možda” opcija koja vam ostavlja nadu. Tarot odgovori sa da i ne kod otvaranja na tri karte pruža mogućnost detaljne opservacije postavljenog pitanja i svih okolnosti oko tog pitanja koje utječu na konačni ishod ili ostvarenje. To je dobro jer uz sva značenja otvorenih karata i njihovu međusobnu interakciju nema potrebe za potpitanjima. Tarot odgovori sa da i ne su najpogodniji za propitivanja želja, hoće li se ono što želite ostvarti ili ne.

Tagovi: