Veza na daljinu

Veza na daljinu

Kako da veza na daljinu uspije

Živimo u vremenu kada imamo neprekidni non-stop pristup jedni drugima. Veza na daljinu je teška jer je posvećivanje opsežnog slobodnog vremena nadoknađivanju može biti strašan poklon – sve dok ste oboje slažete vezano za to. Neki se parovi žele osjećati povezani svakog sata. Nekima je zamorno razgovarati svaki dan. Razgovarajte jedni s drugima što odgovara općenitoj učestalosti i duljini vremena koje ćete potrošiti na razmjenu poruka, razgovore ili video chat tijekom dana ili tjedna. I budite otvoreni za mijenjanje svojih komunikacijskih tendencija jer život stvara nove i neočekivane zahtjeve.

Desetljeća istraživanja ukazuju da su najzadovoljniji odnosi u kojima svaki partner uspješno odgovara na emocionalne pozive drugog. Emocionalni pozivi su tisuće sićušnih pokušaja međusobnog povezivanja. To je jedan od koncepata koji su detaljno objašnjeni u sjednici o zdravlju braka.

Umjesto toga, veza na daljinu i partneri u njoj možda će morati biti namjerniji u reagiranju na međusobne pokušaje povezivanja. Ako ste zakazali vrijeme za razgovor sa svojim partnerom, neka taj poziv bude prioritet, baš kao što biste to učinili na bilo kojem radnom sastanku ili sastanku liječnika. Ako vaš partner ima važan dan, nazovite ili pošaljite poruku preventivno kako biste saznali kako je protekao. Utjerujući partnerove potrebe u svoj dan, pokazat ćete da ste tu za njih, bez obzira koliko daleko bili.

Ako je vaša veza na daljinu uspješna, kako da se vi i vaš partner približite

Dakle, kako da vaša veza na daljinu postane veza na blizinu? Kada za to dođe vrijeme, stvorite dugoročni plan za spajanje vaših svjetova.

Svatko tko je bio u vezi na daljinu može posvjedočiti osnovnu bol u tome da je odvojen od osobe koju volite. Ako ste u vezi s osobom s kojom želite provesti život, u jednom ćete trenutku trebati izraditi plan da se zajedno pridružite svojim svjetovima. Nakon svih čekanja i čežnje i apstinencije, napokon se možete upoznati kako biste ispunili sve sitnice poput ljubljenja, držanja za ruke itd. Koje su zajedničke ostalim parovima, ali tako vrlo posebne i vrlo intimne za ljude u vezama na daljinu. Bit će poput vatrometa, blistavih bombi, konfeta, duga i leptira.

Bez obzira uključuje li ovo vjenčanje, zaruke, promjenu posla ili preseljenje, budite sigurni da vaš plan uzima u obzir pravi sljedeći korak u pravo vrijeme za obje osobe da se veza na daljinu ostvari u zajedničkom suživotu. Imajući nadu da ćete biti dugoročno zajedno, možete vam pomoći da prođete najteže dane razdvojenosti. To malo nade može mnogo doprinijeti tome da onaj koga volite izgleda ne baš tako daleko.

Razlozi zbog kojih veza na daljinu ne može uspjeti

Provodite puno vremena povezani, ali onda to postaje opsesivna komunikacija. Izazov može biti pronalaženje ravnoteže i osiguravanje kvalitete razgovora. Trebate romantiku iako je to veza na daljinu.

Ne budite vrebač društvenih mreža. Svi smo se našli u toj situaciji, ali to će vas samo izludjeti jer ili nećete dobiti nikakve / dovoljno podataka o njima ili ćete u glavi stvoriti cijeli ovaj problem koji nije pravi problem. Nemojte ih činiti ljubomornima objavljujući skandalozne slike, priče itd. To bi moglo funkcionirati kad ste bili mlađi, ali sada izgleda samo tužno. Mislim da smo naučili da nam je transparentnost vitalna. Kad smo prozirni, osjećamo se bliže. Sposobnost podržavanja autonomije vašeg partnera i biti dovoljno samopouzdan da bude u redu s tim što je društven.

Ne očekujte da će se sve dogoditi prema vašem vremenskom planu. Opet, ovo je osoba s kojom biste možda željeli biti do kraja života, ali uzmite si vremena. To je otrcano, ali prava osoba naći će vremena i pronaći način da bude u vašem životu. Kada je to veza na daljinu, razgovarate o braku i izvanbračnoj zajednici, ali toliko ste autonomni u svom životu. Nema pritiska. Želite dopustiti da se to dogodi organsko. Krajnji cilj je biti zajedno, ali ne biti u žurbi.

Tagovi: