Zajam na osobnu iskaznicu

Zajam na osobnu iskaznicu

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:56
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajam na osobnu iskaznicu i sva pitanja na koja trebate znati odgovor prilikom traženja zajma

Srećom, tražena dokumentacija obično je slična među svim zajmodavcima. Ispod je popis osobnih dokumenata o zajmu i podaci koji mogu biti potrebni zajmodavcu. Možete ostvariti i zajam na osobnu iskaznicu. Koristite samo provjerene stranice za zajmove kao što je globus.com.hr.

Dođite pripremljeni za zahtjev za osobnim zajmom, razmišljajući o svrsi zajma i podobnosti. Pitat će vas za što trebate pozajmiti novac na zajam na osobnu iskaznicu. Iako se većina zajmodavaca ne bavi točno kako ćete koristiti zajam, razumijevanje njegove svrhe može pomoći zajmodavcu da preporuči najbolji proizvod zajma za vaše potrebe. Različite svrhe zajma mogu također otvoriti različite kamatne stope ili iznose zajma.

Također, često pitanje je koliko si možete priuštiti posudbu i na koliko dugo. U konačnici, zajmodavac će odrediti koliko je spreman posuditi na temelju analize vašeg financijskog zdravlja i utvrđivanja onoga što si možete priuštiti. Međutim, trebali biste ući u postupak zajma s čvrstom predodžbom o plaćanju za koje znate da si ga možete priuštiti i koliko dugo će vam trebati da ga vratite. Ne posuđujte više nego što vam treba, čak i ako vam je to odobreno. Imajte na umu da zajmodavcu plaćate naknadu (putem kamata) za svaki euro koju posudite.

Kako se prijaviti za zajam na osobnu iskaznicu

Nakon što započnete postupak podnošenja zahtjeva za zajam na osobnu iskaznicu kod zajmodavca, teško će povući vaš kreditni rezultat. Međutim, pametno je unaprijed znati svoju kreditnu ocjenu. Ako vaša kreditna ocjena nije dovoljno visoka da bi se kvalificirala, zajmodavac će vam to moći reći unaprijed. Možda ćete moći iskoristiti način koji se naziva pretkvalifikacija. To vam omogućuje da znate jeste li kvalificirani za zajam sa samo blagim kreditnim povlačenjem – što neće imati utjecaja na vašu kreditnu ocjenu.

Tijekom početne prijave i tijekom postupka provjere, možda ćete morati dati zajmodavcu nekoliko dokumenata – od kojih se većina može predati elektroničkim putem. Svaki zajmodavac imat će vlastiti zahtjev za pokretanje postupka zajma, a ovaj zahtjev može izgledati različito kao zajmodavac. Na primjer, ako posuđujete od mrežnog zajmodavca, postupak prijave često se obavlja u potpunosti putem interneta. Ako posuđujete kod tradicionalne banke ili kreditne unije, prijave se obično mogu ispuniti osobno ili putem interneta. Ovaj je početni zahtjev obično osnovni – često će tražiti vaše osnovne osobne podatke za zajam na osobnu iskaznicu, željeni iznos zajma i svrhu zajma.

Osim očitih razloga poput krađe identiteta, zajmodavci moraju biti u mogućnosti potvrditi vaš identitet kako bi utvrdili jeste li državljanin Sjedinjenih Država ili stalno prebivalište te imate li najmanje 18 godina. Obično ćete trebati predstaviti dva oblika identifikacije: vozačka dozvola, putovnica, osobna iskaznica, uvjerenje o državljanstvu, rodni list i/ili vojna iskaznica.

Kako se zajmodavac osigurava kada se prijavljujete za zajam na osobnu iskaznicu

Neosigurani osobni zajmovi razlikuju se od mnogih drugih vrsta zajmova, poput hipoteka ili auto kredita, jer nema zaloga koji podupiru zajam. To povećava rizik zajmodavca i još mu je važnije potvrditi imate li stalni izvor prihoda za otplatu i kako biste mogli ostvariti zajam na osobnu iskaznicu. Ako ste trenutno zaposleni kod poslodavca, svoj prihod obično možete potvrditi sljedećim dokumentima: platne kartice, povrat poreza, izvodi u banci, podaci za kontakt poslodavca.

Ako ste samozaposleni, svoj prihod obično možete potvrditi sljedećim dokumentima: izvodi u banci i prijave poreza na dohodak. Za zajam na osobnu iskaznicu potreban je i dokaz koliki su vaši osobni troškovi. Dokaz o vašoj životnoj situaciji može pomoći zajmodavcu da utvrdi koliko je stabilan vaš životni stil. Obično možete koristiti jedno od sljedećeg: račun za komunalne usluge, ugovor o najmu ili najmu, dokaz o osiguranju vašeg doma, najma / najma ili vozila i iskaznica birača. Ako trebate potvrdu promjene adrese, američka poštanska služba nudi resurse koji će vam pomoći promijeniti i potvrditi promjenu adrese stanovanja.

Prijavljivanje za osobni zajam ne mora biti stresno. Budite spremni odgovoriti na pitanja i pružiti potrebnu dokumentaciju i vjerojatno ćete imati nesmetano iskustvo posuđivanja potrebnih sredstava. Ali ne zaboravite, zajmodavcu nećete biti dužni samo iznos koji ste posudili; dužni ćete i sve kamate koje se prikupe tijekom razdoblja otplate, pa svakako kupite najboljeg zajmodavca koji vam nudi najbolju kamatnu stopu i najniže naknade.
Tagovi: