Potencija.net

Najbolji proizvodi za potenciju i erekciju

  • dugotrajan seks
  • čvrsta i jaka erekcija
  • više sperme
  • veći libido
  • proizvodi za nju i njega

Zašto muškarci brzo svrše

Zašto muškarci brzo svrše

Zašto muškarci brzo svrše, zbog mladosti, neiskustva i nesigurnosti

Problem prerane ejakulacije je vjerojatno prva vrsta erektilne disfunkcije s kojom se odrasli muškarci susretnu i zato što je često vezana uz mladost, neiskustvo, plahost i nesigurnost, tek stasalih mladića koji započinju svoj zreli seksualni život pod velikim pritiskom da moraju biti dobri i vješti, da ne smiju odati svoje neiskustvo i da moraju zadovoljiti. Zašto muškarci brzo svrše, zbog prejake seksualne želje i prvelikog straha da neće biti “na visini zadatka” i neće ispuniti očekivanja svoje partnerice. Na svu sreću ta mladenačka prerana ejakulacija je uz lijekove za potenciju relativno brzo i lako rješiva i vrlo brzo je prirodno da umješnost, iskustvo i vještina preuzmu nadzor nad seksualnom igrom bez ikakvih pomagala. Zašto muškarci brzo svrše, naravno, uzrok može biti i neki zdravstveni problem, ali mladi muškarac treba konzultacije s liječnikom i lijekovi za erektilne disfunkcije će mu možda trebati malo duže vremena, sve dok ne riješi problem prerane ejakulacije.

Zašto muškarci brzo svrše kada su već u sredovječnoj dobi i kada iskustvo odavno nije problem

Sredovječna kriza kod muškaraca je neko mitsko, pomalo neodredivo razdoblje u životu muškarca, obavijeno maglovitim i nejasnim pojavama, poput ženskog klimakterija i često tu mušku sredovječnu krizu i uspoređuju sa ženskim klimaksom. Muške izjave; “nije mi ništa” i “sve mi je”, ne znače ništa, ali objašnjavaju muško mijenjanje partnerica ne bi li ustanovili, je li problem u njima ili u njihovoj stalnoj partnerici. Zašto muškarci brzo svrše u sredovječnoj krizi sa nasumičnim partnericama, a sa svojom stalnom partnericom čak izbjegavaju seks je objašnjivo neiskustvom u ljubavnom varanju, snažnom željom za novom partnericom, pritiskom da se dokaže, slično kao i kod veoma mladih i neiskusnih muškaraca. Problem sredovječnog ljubavnog varanja je sam po sebi indikativan i razara mnoge veze i brakove. Zašto muškarci brzo svrše, zapravo zato što sa svojom ženom više uopće ne mogu, izbjegavaju seks i prilično su seksualno “zagorili”, a nova partnerica ih toliko uzbudi da su gotovi prije nego su počeli.

Zašto muškarci brzo svrše u zrelim i poodmaklim godinama

U zrelim i poodmaklim godinama erektilne disfunkcije su učestalije i raznovrsnije, ali i očekivanije i objašnjivije. Ljudska bilogija ima svoje zadatosti i ljudsko tijelo se s godinama haba i troši, a sve funkcije, pa i one seksualne slabe. Obzirom da u tim zrelim i poodmaklim godinama ljudi pate i od drugih, raznoraznih bolesti, erektilne disfunkcije, barem one povremene su očekivane. Zašto muškarci brzo svrše u zreloj dobi polako postaje jasno, ali jasno treba biti i da lijekovi za potenciju pomažu i u takvim slučajevima. Muškarac u godinima koji ima jednako jaku seksualnu želju kao u najboljim godinama, prebrzo svršava baš zato što tijelo više nije u snazi i ne ptati najbolje tu jaku seksualnu želju. Lijekovi za erektilne disfunkcije u takvim slučajevima su drafocjena pomoć. Zašto muškarci brzo svrše, ovo pitanje ima smisla postavljati samo ako vas dovede do pravog lijeka za potenciju, jasno, u toj dobi se trebate prvo posavjetovati sa svojim liječnikom.

Tagovi:

Potencija.net

Najbolji proizvodi za potenciju i erekciju

  • dugotrajan seks
  • čvrsta i jaka erekcija
  • više sperme
  • veći libido
  • proizvodi za nju i njega