Posudba novca na ruke

Posudba novca na ruke

Zatražite kredit



Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 30.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Evo što trebate znati ako vas zanima posudba novca na ruke

Mnogi od nas znaju kakva je situacija kada nam zatreba novaca a trenutna primanja nisu dovoljna. U tom trenutku tražimo dodatne izvore financiranja. Ipak, često nije lako odmah pronaći novi posao ili dodatni izvor zarade putem kakvog honorarnog posla jer novčane obveze već dospijevaju i potrebno ih je namiriti odmah. U tom slučaju bolja i brža opcija je posudba novca na ruke. To možete napraviti na nekoliko načina. Možete zatražiti obitelj ili najbliže prijatelje da vam posude novac. Međutim, razumljivo je da je ljudima katkad neugodno pitati najbliže za novac i traže diskretniju opciju. Upravo zato, posudba novca na ruke se može izvršiti i preko zajmodavaca koji nude usluge zajma preko interneta. Na ruke bi značilo da ćete dobiti gotovinu na ruke, bez uplaćivanja na karticu. Ako se odlučite za takvu opciju, vrlo je važno pomno paziti kolika je kamatna stopa i biti oprezan s kim sklapate takav ugovor i koliko je pouzdan.

Posudba novca na ruke putem online brzog zajma

Uvijek možete odabrati i opciju da se posudba novca na ruke ugovori preko interneta. Internet danas nudi mnoge brojne nove mogućnosti koje nisu postojale prije a jedna od njih svakako je brzi zajam. Ako se pitate što je brzi zajam, u nastavku ćemo vam objasniti. Brzi zajam je vrsta kredita koja se ugovora preko interneta, a posudba novca na ruke se vrši uživo. Ono što trebate napraviti jest pronaći na internetu pouzdanog zajmodavca s povoljnim ugovornim odredbama, a potom ispuniti online zahtjev za kredit. Pri tom trebate ispuniti svoje osobne podatke i sve ostalo što vas online zahtjev traži, a zatim odabrati iznos kredita i rok otplate. Sve navedeno je jako brzo i jednostavno. U najkraćem roku možete doći do gotovine koja vam toliko fali. S takvom gotovinom potom možete napraviti što god želite. Brzi zajam može postati nešto što ćete preporučiti i prijateljima ako im treba novac. Isprobajte već danas!

Vaša posudba novca na ruke drugima

Ugovor o zajmu je dvostrani pravni odnos. Do sada smo spominjali kako je to ako ste u ulozi zajmoprimca, međutim jednako tako možete imati želju naći se u položaju zajmodavca i dati zajam onome tko ga treba. Npr. ako imate višak kapitala i želite dodatno zaraditi, dobar način je imati pasivan prihod od kamata na novac koji ste posudili nekome. Posudba novca na ruke potpunom neznancu ipak treba biti odrađena pametno. Upravo zato, potrebno je u svakom slučaju sa zajmoprimcem potpisati ugovor o zajmu. Na taj način imate dokaz da ste nekome pozajmili određeni iznos novca. Ako vas zanima posudba novca na ruke, takav gotovinski oblik isplate možete ugovoriti u ugovoru. Konačno, dobro bi bilo ugovor i ovjeriti. Ovjera potpisa na ugovoru je jeftina, oko 10 eura, a na taj način ćete također imati dokaz da je upravo ta osoba potpisala ugovor kao zajmoprimac, a ne neka druga. Ako imate još nedoumica, posavjetujte se s odvjetnikom.
Tagovi: