Financijske usluge pozajmice

Financijske usluge pozajmice

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:50
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Financijske usluge pozajmice za hitan novac

Novac je jedna od onih stvari za koju se može činiti da nam uvijek fali u životu. Koliko god zarađivali, gotovo je sigurno da vam je i te kako poznato kako je biti u situaciji kada si trebate dobro promisliti kako potrošiti svoj novac i koji su vam troškovi zbilja neophodni, a koji mogu ipak malo i pričekati. Kako bi izbjegli brigu oko vaganja koje troškove možete ili ne možete trenutno pokriti, predlažemo vam da isprobate financijske usluge pozajmice. Korištenje pozajmica nije nikakva nova pojava sama po sebi no način na koji se pozajmice mogu ostvariti je danas znatno olakšan. Naime, financijske usluge pozajmice mogu se u potpunosti ostvariti preko interneta. To znači da vam je ovakav tip usluge dostupan u bilo kojem trenutku, bez obzira na to gdje se nalazili. Sve što vam je potrebno je internet konekcija i uređaj s kojim istome možete pristupiti. Dođite do novca onda kada vam je najpotrebniji.

Financijske usluge pozajmice i gdje ih ostvariti

Kod nekih ljudi i dalje postoji stanovita bojazan kod uzimanja financijske usluge pozajmice preko interneta. Uvijek je dobra ideja biti oprezan pa je stoga za pozajmice bitno znati gdje ih se može ostvariti bez ikakvog straha. Najbolje mjesto za ostvarivanje online pozajmica su stranice neke ovlaštene kreditne agencije. Radi se o relativno novom obliku financijske ustanove koji već nekoliko godina posluje kod nas. Ovlaštene kreditne agencije funkcioniraju kao online banke i cijelo svoje poslovanje odrađuju preko interneta. Radi se o legalnim i provjerenim institucijama koje su pomogle mnogim ljudima kada im je hitno trebao novac, a regularne banke im nisu mogle pomoći. Naime, za razliku od regularne banke, online banke vam omogućuju da se kod njih uzmu nenamjenski krediti bez da morate trošiti vrijeme na čekanje u redu i beskrajnu birokraciju. Financijske usluge pozajmice koje vam se nude su potpuno transparentne bez ikakvih skrivenih troškova. Na vama je samo da se prijavite i novac vam se brzo uplaćuje.

Financijske usluge pozajmice preko interneta

Ako ste u potrazi za nekim većim kreditom kao što je primjerice stambeni, klasične banke su vam vjerojatno i dalje najbolja opcija. No ako ste se našli u situaciji da vam je potreban hitan novac za neki neočekivani trošak ili si jednostavno želite priuštiti nešto što već dulje priželjkujete, financijske usluge pozajmice su pravo rješenje za vas. Klasične banke vam također mogu ponuditi opciju nekog nenamjenskog kredita koji možete utrošiti kako god poželite no banke imaju određene nedostatke. Kako bi preko njih ostvarili kredit, potrebno je uložiti puno vremena i živaca. Kredit u banci ne prolazi bez dugog čekanja u redu, silne birokracije i čekanja da se kredit odobri i isplati. S druge strane, financijske usluge pozajmice koje vam nude ovlaštene kreditne agencije ostvaruju se uz par klikova mišem i s minimumom birokracije. Na vama je samo da izaberete iznos koji vam treba i ispunite potrebne podatke. Vaš zahtjev se brzo obrađuje, a isplatu možete očekivati u manje od 24 sata.

Tagovi: