Gdje kupiti tarot karte

Gdje kupiti tarot karte

Čarobna metoda proricanja i mnoge zanima gdje kupiti tarot karte

Tarot vizija pruža usluge predviđanja budućnosti i još mnogo drugih vrsta pomoći, a majstori tarota često toliko fasciniraju svojim odgovorima da nakon toga mnogi korisnici požele naučiti tumačiti tarot. Čarobna metoda proricanja i mnoge zanima gdje kupiti tarot karte, ali nije dovoljno imati karte, potrebna vam je snažna intuicija, mnogo vrlo različitih znanja, barem malo dara za čitanje slika i simbola. Zapravo za točno čitanje tarota trebate multidisciplinarna znanja povezanih u sam sustav tarot karata.

Zato i kada pitate gdje kupiti tarot karte i dok obilazite specijalne knjižare ili dućane koji prodaju ezoterijske alate i knjige ili pretražujete online prodaju ezoterijskih pomagala i sistema, prvo se zapitajte da li je to za vas. Imate li dara za čitanje tarota, slušate li svoju intuiciju i hoće li vam te karte koristiti, jer nitko sam sebi ne bi trebao otvarati tarot iz jednostavnog razloga što to mogu postati vrlo subjektivna i vrlo prilagođena tumačenja, a time i neprecizna i netočna.

Tražili ste gdje kupiti tarot karte a sad vam skupljaju prašinu na polici

Ponekad ljudi dok gledaju neko otvaranje tarota ili slušaju tarot čitanja na liniji pomisle da je to lako i da bi to i oni mogli raditi. Možda i vi spadate u tu skupinu ljudi, tražili ste gdje kupiti tarot karte a sad vam skupljaju prašinu na polici, ali ste barem saznali da to i nije ni tako lako ni jednostavno, da to nije dječja pjesmica koju je dovoljno naučiti napamet i znate je onda zauvijek.

Umjesto da pitate gdje kupiti tarot karte, radije sebi izaberite najboljeg tarot savjetnika u čije odgovore se uvijek možete pouzdati i naučite postavljati prava i konkretna pitanja. Znate, da je tarot tumačiti lako, tumačio bi ga svatko, a nesigurno i neprecizno tumačenje tarota vama i onome kome čitate iz tarota može i naškoditi. Sa sudbinom se ne treba igrati i poigravati, to su ozbiljne stvari, a tarot čitanja zadiru duboko u vaše život i to trebaju raditi stručnjaci koji znaju što rade.

Smijete tražiti gdje kupiti tarot karte samo ako ćete učiti od stručnjaka

Ako imate dara za ezoterijski rad prije ili kasnije ćete naći svoga učitelja ili učiteljicu i početi učiti detaljno i sustavno metode koje vas zanimaju. Ako je vaša izabrana metoda tarot, pitat ćete svoga učitelja koji špil je najpogodniji za početnike. Dakle, smijete tražiti gdje kupiti tarot karte samo ako ćete učiti od stručnjaka, a ne pokušati tumačiti tarot na svoju ruku i napamet bez ikakvog znanja o simbolima, arhetipovima, bojama, brojevima i temeljnoj astrologiji.

Tarot je čaroban i zbilja lako privuče ljude, ali je vrlo simboličan, slojevit i dubok i traži i znanje o planetima, zvijezdama i elementima. Pa ako i dalje tražite gdje kupiti tarot karte, počnite učiti i učite dok ne budete sigurni da ste svladali barem elementarna znanja o svemu nabrojanom, u protivnom, držite se vi provjerenih majstora tarote i barem pokušajte postupati prema dobivenim odgovorima i savjetima. Tarot odgovori dobiveni od više tarot majstora mogu biti stilski različiti, ali ne u onom bitnom značenju.

Tagovi: