Kako iskazati ljubav preko poruke

Kako iskazati ljubav preko poruke

Kako iskazati ljubav preko poruke svojoj djevojci

Kako iskazati ljubav preko poruke svojoj djevojci nikada nije bilo lako. Na prvu loptu čini vam se da je to problem koji muči današnje, mlađe generacije jer su upravo one te koje u sve većem obimu koriste blagodati novih tehnologija u svrhu komunikacije. Ako malo bolje razmislite upravo je kako iskazati ljubav preko poruke svojoj djevojci, vječno pitanje i izazov. Naime od kada se pojavilo prvo pismo kao sredstvo komunikacije, od tada se ljubav iskazuje i na pisani način. Iskazivanje ljubavi preko poruke svakako nije lagan zadatak, ali je u današnje vrijeme kada se sve manje viđamo face to face ili se barem na pisanu komunikaciju češće odlučujemo, jako važno za održavanje prisnih odnosa. Iskazivanje ljubavi i bilo kakvih osjećaja preko poruka ima razne otegotne okolnosti, jer ono što nedostaje u tom slučaju su gesta, mimika, pogledi koji su izuzetno bitni u međuljudskoj komunikaciji. Međutim jednako tako za svima vama koji imate manjak samopouzdanja ili ste jednostavno malo sramežljiviji u direktom načinu iskazivanja osjećaja, iskazivanje ljubavi preko poruke može biti dobra alternativa kako bi se izrazili. U sljedećim poglavljima ćemo obraditi dvije opcije koje vam se nude prilikom pisanja poruka, bilo u pisanom ili digitalnom obliku.

Kako iskazati ljubav preko poruke na romantičan način

Tražeći opcije kako iskazati ljubav preko poruke na romantičan način, vjerovatno se nekada nađete u začaranom krugu. Zar ne? Taj začarani krug kako iskazati ljubav preko poruke na romantičan način uglavnom se svodi na to što ćemo napisati svojoj voljenoj osobi. Rijetko se usudimo ili sjetimo inovativnost i romantiku isprovocirati načinom pisanja, tj. odabirom forme u kojoj ćemo poruku poslati. Kako za neka prošla vremena kažemo kako su bila romantičnija, a nekada su se ljubavima i simpatijama slala pisma, upravo je to gesta koju možete iskoristiti i tako u današnje vrijeme digitalnih poruka ispasti originalni. Sami sadržaj vaše poruke možete poslati u bilo kojem obliku, ali pisanje pisma i iskazivanje ljubavi na taj način nosi dodatnu dimenziju poštovanja. Oko pisma se treba dodatno potruditi, treba ga ručno napisati, potruditi se oko rukopisa, odabrati kuvertu, poštansku markicu i na kraju otići do poštanskog ureda i poslati pismo. Sve to će zasigurno kod osobe kojoj šaljete pismo osigurati dodatne simpatije, jer će neupitno primjetiti taj dodatni trud koji ste uložili kako bi joj prenijeli svoju emociju i ljubav, preko poruke. Budite hrabri i drugačiji te svakako iskoristite ovaj sada već nažalost i zaboravljeni način slanja poruka.

Kako iskazati ljubav preko poruke u digitalnom obliku

Svako novo doba i periodi u razvoju tehnologija donose neke novitete, pa nam i današnje nazovimo ga digitalno doba postavlja dobro staro pitanje u novom ruhu, a to je kako iskazati ljubav preko poruke u digitalnom obliku. Možda digitalni oblik poruke nema jednako romantičnu notu kao pisanje ljubavnih pisama, ali svakako vam donosi nove alate unutar samih poruka koji značajno mogu, a bez puno riječi obogatiti i uljepšati vašu ljubavnu poruku. Svatko od vas tko traži način kako iskazati ljubav preko poruke u digitalnom obliku, prvo mora znati koje su sve mogućnosti za takvu vrstu izražavanja. Još uvijek aktualno, iako polako blijedi je korištenje sms poruka. Sms poruke kao takve u principu nemaju previše dodataka kojim bi ukrasili svoje poruke, tako da ćete se u ovom primjeru više bazirati na tekst same poruke. Doduše ono što možete napraviti je sms poruku ukrasiti popularnim smile-ovima i sličnim emotikonima koji se daju napraviti dostupnim znakovljem. Kombinacija znaka < i broja 3, <3 bi u sms riječnika značila ružu ili ljubav. Sljedeći digitalni oblik za slanje ljubavnih poruka je e-mail. Ta opcija vam omogućava i dodatne opcije, kaošto su slanje ljubavnih slika i sličnih vizualnih dodataka koji mogu obogatit vašu poruku, romantičnu pjesmicu i sl. Definitivno najviše mogućnosti vam nude poruke koje možete poslati putem raznih aplikacija i društvenih mreža. U toj varijanti možete slati samo tekstualne poruke ili ih možete nakititi bezbrojnim emotikonima. Također na istim aplikacijama možete i snimati svoju poruku, tako da možete nešto i otpjevati i tako dodatno začiniti sami tekst poruke. Jednostavno možete otpjevati stihove već dobro poznatih romantičnih pjesama. Najbolja opcija koja vam se nudi kada je digitalni oblik poruke u pitanju je svakako video poruka. Iako digitalnog oblika, ona vas vraća korjenima komunikacije. Zašto korjenima? Pa ipak smo bića koja se dosta oslanjaju vizualni osjet, tako da jednako koliko je bitan sami sadržaj naše ljubavne poruke, volimo vidjeti osobu s kojom komuniciramo. Kako kažu, slika govori više od 1000 riječi, tako da jedan zaljubljeni pogled može puno više otkrivati nego sve riječi svijeta. U svakom slučaju ljubav iskazujte, pa i preko poruka svih vrsta. Nećete pogriješiti.

Tagovi: