Krediti preko interneta

krediti preko interneta

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:50
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako funkcioniraju krediti preko interneta

U danima vaših djedova i baka morali su najbolje iskoristiti svoju nedjelju, dogovoriti sastanak s lokalnim bankarom i uživo iznijeti svoj slučaj. Danas? Zahvaljujući mnoštvu online kredita koji su dostupni, potrebno je samo nekoliko klikova na gumb. Evo svega što trebate znati o pronalaženju i podnošenju zahtjeva za ono što nude krediti preko interneta.

Na mreži možete dobiti niz različitih vrsta kredita, ali najčešća (i obično najfleksibilnija) opcija je osobni zajam na mreži. Osobni zajmovi obično su zajmovi bez osiguranja, što znači da vam ne trebaju kolateralni krediti preko interneta, a možete ih koristiti gotovo u bilo koju svrhu koja vam je potrebna. Za njih se također možete prijaviti za nekoliko minuta i često dobivati ​​sredstva već sljedećeg radnog dana. Nudi osobne zajmove, zajmove za automobile, zajmove za konsolidaciju duga i još mnogo toga. Ne naplaćuje izvorne naknade niti kazne za unaprijed plaćanje, a dostupni su i popusti ako želite omogućiti automatsko plaćanje. Zajmodavac u nekim slučajevima nudi i jednodnevno financiranje.

Krediti preko interneta i njihove dobre strane

Prednosti i nedostaci kada su u pitanju krediti preko interneta, poprilično su jednostavni. Beneficije takvih kredita jesu slijedeći: Brzi i povoljni zahtjevi za kredit. Često su dostupna sredstva za isti dan. Fleksibilan i može se koristiti za konsolidaciju duga, poslovne troškove, poboljšanje doma itd. Niže stope od zajmova do isplate na mreži. Neosigurano, pa nijedan kolateral nije izložen riziku. Lako je usporediti opcije i cijene. Dostupne su loše kreditne opcije.

A negativne strane kada su na stvari krediti preko interneta jesu slijedeće. Stope mogu biti veće od osiguranog zajma, kao što je zajam za stambeni kapital. Cijene mogu biti veće nego kod vaše osobne banke ili kreditne unije. Teško je doći do zajmova manjih od 5000 USD, a mogu doći i s visokim kamatama. Potrebna je marljivost (zajmovi do dana plaćanja i grabežljivi zajmodavci vole se predstavljati kao osobni zajmodavci). Mrežna platforma za zajmove koja u partnerstvu s bankama pruža osobne zajmove koji se mogu koristiti za gotovo sve. Model kreditiranja uzima u obzir obrazovanje, zapošljavanje i mnoge druge varijable pri utvrđivanju podobnosti. Ovaj model dovodi do 27% više odobrenja i 16% nižih stopa od tradicionalnih modela.

Krediti preko interneta i usporedba sa ostalim kreditima

Brze pozajmice koje smo gore spomenuli su krediti preko interneta, ali postoje zajmovi do isplate do kojih morate biti oprezni. Zajmovi do dana plaćanja su kratkoročni krediti koji nude male količine gotovine (obično manje od 1. 000 USD) u zamjenu za otplatu vaše sljedeće plaće. Često ti krediti plijene pojedince s niskim prihodima, zaračunavajući kamate do neba i započinjući stalni ciklus duga i financijskog stresa.

Uvjerite se da razumijete uvjete svojih krediti preko interneta ponuda i online zajma i uvijek provjerite recenzije svog online zajmodavca prije nego što krenete naprijed. Klonite se grabežljivih zajmodavaca koji naplaćuju više od 36% travnja i držite se uglednih, dobro pregledanih zajmodavaca s razumnim stopama i uvjetima.

Postupak online posudbe nevjerojatno je jednostavan. Kod većine zajmodavaca trebate samo ispuniti kratki obrazac, podvrgnuti provjeri kreditne sposobnosti i prenijeti malu dokumentaciju na internetski portal zajmodavca. Za mnoge zajmoprimce financiranje se događa u roku od nekoliko sati do radnog dana. (Imajte na umu: Točno vrijeme i proces razlikuju se od zajmodavca do zajmodavca. )

Tagovi: