Natalna karta objašnjenje

Natalna karta objašnjenje

Natalna karta objašnjenje kao kompas tvog života

Život je putovanje, a svakom putniku trebaju orijentiri i pomoćnici koji olakšavaju putovanje i sprječavaju da se izgubite. Astrologija može kroz natalnu kartu mapirati svačiji životni put. Datum rođenja, sat i minute rođenja, te mjesto rođenja određuju vaše glavne životne kote po kojima astrologija “iscrtava” kartu vašeg života. Natalna karta objašnjenje, kao kompas života prati razmještaj planeta u znacima i kućama vašeg osobnog horoskopa u trenutku vašeg rođenja. Dobro i precizno napravljena natalna karta predstavlja jednu vrstu vaše osobne matrice ili šifre pomoću koje dešifrirate kako doživljavate sebe, druge oko sebe i svijet u cjelini, kakvi planetarni utjecaji upravljeju vašim životom, uspjesima i porazima i kakve su vam mogućnosti razvoja i napredovanja. Natalna karta objašnjenje svih važnih događaja u vašem životu, pa i onih koji se tek trebaju dogoditi. Zbog ove sveobuhvatnosti natalne karte, posjećenost straninice astrologijatarot.com raste iz dana u dan. Natalna karta će vam pokazati zašto se što događa u vašem životu i kako će to završiti.

Natalna karta objašnjenje, 12 kuća zodijaka priča vašu životnu priču

Natalna karta je vaš osobni putopis kroz 12 kuća zodijaka i priča o vašem snalaženju u životu, vašim roditeljima, vašim ljubavima, brakovima, vašoj djeci, vašoj karijeri i o svemu što vas zanima. Natalna karta objašnjenje; 1 kuća vašeg natalnog horoskopa priča o vašem identitetu i stavu prema životu i kako vas drugi vide, 2 kuća je polje egzistencije, karijere i materijalnih ostvarenja, 3 kuća pokriva komunikacije, kontakte i kraća putovanja, 4 obitelj, emocije, odnos s majkom, 5 djeca, mladenačke ljubavi, funkcioniranje u javnosti, 6 posao, obveze, zdravlje, prehrana, 7 partnerski i ostali odnosi, 8 strast, emocije, erotika, nasljedstvo, 9 znanje, učenje, religija, filozofija, daleka putovanja, 10 najvažnija životna ostvarenja, 11 prijatelji, mirovina, plodovi rada i životnih postignuća, 12 podsvijest, sakriveno, privatno, intimno, tajanstveno. Natalna karta objašnjenje u malo riječi je oskudno, to su tek naznake onoga što treba pisati u vašoj osobnoj životnoj priči kroz vaš natalni horoskop, koji ipak vrlo precizno ukazuje na sve važno u vašem životu.

Natalna karta objašnjenje brzih i sporih planeta i njihovog utjecaja

Položaji planeta na nebu u trenutku nečijeg rođenja određuju njegovu sudbinu. U natalnoj karti se razmatra i tumači upravo taj rasporedi položaj planeta u trenutku vašeg rođenja. Natalna karta objašnjenje brzih i sporih planeta i njihovog utjecaja na vaš život i sudbinu nije ni malo jednostavno. Dovoljno se podsjetiti da brzi planeti dođu i odu, a oni spori dugo ostaju na svom mjestom i svojim utjecajima oblikuju vašu sudbinu. Sunce predstavlja vitalnost, Mjesec; psiha, podsvijest, Merkur; komunikacije i logika, Venera; tvoj svijet osjećaja, Mars; akcija i fizčka snaga, Jupiter; širenje, otmjenost, Saturn; napor, teškoće, ograničavanje, Uran; ego, sloboda, Neptun; nesebičnost, transcendentno, Pluton; transformacija. Natalna karta objašnjenje vašeg natalnog horoskopa vam pomaže da prihvatite i lakše podnesete sve ono neizbježno u vašem životu i da prepoznate sudbinu kad vam bane u život. Razumjeti zašto se nešto događa uvelike pomaže da prebrodite sve životne nedaće i iskoristite sve, baš sve životne prilike.

Tagovi: