Prednosti naručivanja u online cvjećarni

Prednosti naručivanja u online cvjećarni

Online naručivanje cvijeća

Naručivanje cvijeća preko interneta postaje sve popularnije. Glavni razlog je jednostavnost odabira i dostava cvijeća na navedenu adresu. I dok su online cvjećarne u ostatku svijeta popularne već godinama, one su još razvijaju u Hrvatskoj. Zašto se odlučiti na online cvjećarnu? Prvi plus je svakako ušteda vašeg vremena jer u samo par minuta možete kupiti gotovo cvijeće ili sami kreirati željeni buket.

Drugi veći plus je svakako dostava koja se vrši isti dan ili po dogovoru, ovisno o vremenu vaše narudžbe. Treći, i svakako najveći plus je dostupnost cvijeća. Nikada se ne morate bojati da buket ruža ili nekog drugog cvijeća neće biti dostupan jer je rasprodan. Možemo reći kako online naručivanje cvijeća svakako ima više prednosti nego mana.

Imate rođendan drage osobe ali nemate vremena istraživati cvjećarne i slagati bukete? Ovdje vam online cvjećarna može biti od velike pomoći! Dovoljno je samo da odaberete željenu cvjećarnu, pogledate ponudu asortimana, odaberete željeni buket i ispunite narudžbenicu. Cvijeće se može dostaviti na bilo koju adresu i dostava je u većini slučajeva besplatna. Ovakvim načinom kupnje cvijeća možete iznenaditi svoje najdraže bilo kada i bilo gdje!

Kako izgleda naručivanje cvijeća online?

Proces samog naručivanja cvijeća iz online cvjećarni je sasvim jednostavan. Prvo morate odabrati željenu online cvjećarnu i pogledati njihovu ponudu. Mnoge online cvjećarne nude normalne bukete koji su već unaprijed složeni, ili možete odabrati opciju gdje vi slažete buket. Sve popularniji su i takozvani oversize buketi koji osim cvijeća mogu sadržavati i plišane igračke i čokoladice.

U ponudi se također može pronaći i sve popularniji Flower box. Riječ je o ručno izrađenoj kutiji koja je često prekrivena plišem ili nekim drugim materijalom i u sebi sadrži unaprijed napravljeni buket. Osim navedenog, mnoge online cvjećarne također nude i izradu vijenaca i aranžmana. Ukoliko kupujete buket za rođendan ili neku drugu prigodu, tada isto imate opciju odabrati ekstra poklone uz buket poput bombonijere ili butelje vina.

Kako izgleda naručivanje cvijeća iz online cvjećarne? Nakon što ste odabrali buket ili nešto drugo iz ponude, odabrani artikl je potrebno staviti u košaricu. Kada stisnete na ikonicu košarice morat ćete ispuniti podatke za naplatu i podatke za dostavu. Ako primjerice naručujete cvijeće danas za dan do dva, tada je potrebno navesti kada želite vrijeme dostave i na koju adresu. Naručivanje se zaključava kada izvršite uplatu, koja je često putem kartice ili uplatnice – Virman. Cvjećarna će vas kontaktirati kada je buket spreman i kada je poslan.

Zašto odabrati online naručivanje cvijeća?

Online cvjećarne svakako imaju mnoge prednosti, jedna od najvažnijih je svakako ušteda vremena. U samo par minuta vašeg vremena vi možete odabrati ili kreirati savršen cvjetni poklon, i isto tako ga naručiti na određenu adresu, i to sve iz udobnosti vašeg doma! Osim uštede vremena, ne morate razmišljati o dostupnosti cvijeća. Online cvjećarne imaju jasno istaknutu ponudu cvijeća, što vas nikada neće dovesti u neugodnu situaciju ako tražite određenu vrstu cvijeća.

Želite se osjećati kao junak iz romantičnog filma? Uz pomoć online cvjećarni možete i to! Naručite predivan buket svojoj voljenoj osobi i za mjesto dostave odaberite adresu njenog posla Ovakav filmski scenarij će ostaviti bez daha ne samo vašu osobu, već sve prisutne koji će vidjeti navedenu gestu. Naručivanje cvijeća putem interneta svakako uzima sve više maha, iako se mnogi radije odluče na šetnju do cvjećarne.

Mnoge online cvjećarne danas nude i usluge izrađivanja vijenaca ili aranžmana po želji za određene događaje. Važno je naglasiti da je ovakav način odabira cvijeća itekako isplativ ako planirate vjenčanje i želite što prije kreirati buketiće koji će krasiti najvažniji dan u vašem životu. Ako si želite olakšati izbor cvijeća za bilo koju prigodu, tada su online cvjećarne i online naručivanje cvijeća svakako vaš najbolji izbor!

Tagovi: