Od koga pozajmiti novac

Od koga pozajmiti novac

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Od koga pozajmiti novac, potreba za novcem

Susreli smo se često s problemom da koliko god radili novaca nekako nikada dovoljno za sve potrebe i želje, nastaje pitanje od koga pozajmiti novac. Mnogi od nas na kraju mjeseca ostanemo sa svotom novaca koja nam je često jedva dovoljno do sljedeće isplate plaće i dobro bi nam došao brzi zajam. Savjeti poput da treba štedjeti za crne dane nekako padaju u vodu danas kada je život nekako maksimalno poskupio. Što napraviti kada nam je baš sad u ovome trenutku hitno potreban novac, da li se obratiti banci za pozajmicu, da li potražiti online mini kredite, ili da li se obratiti bližnjima za pomoć? To su sve pitanja s kojima smo se svi susreli barem jednom. Naravno, tražiti novac nikada nije ugodna situacija, no nekada smo stavljeni pred gotov čin. Od koga pozajmiti novac a da istovremeno i nama bude lakše prilikom otplate, tu su pitanja na koja ćemo pokušati najbolje odgovoriti u sljedećem tekstu.

Od koga pozajmiti novac, bližnji

Odgovor na od koga pozajmiti novac a da nije banka je normalno naši bližnji. Bilo da se radilo o našim roditeljima ili prijateljima, to su ljudi koji su nam najviše bliski i u većini situacija su upoznati s vašim financijama. Novac je uvijek najbolje u ovom slučaju tražiti od osoba s kojima smo stvarno bliski i koje su spremne pomoći u nevolji. Prije upita o posuđivanju novaca uvijek razmislite prvo o tome kako ćete vi vratiti taj novac, odredite si realni rok isplate i iznos koji ćete vraćati mjesečno kako ne bi dolazilo do neugodnosti. Držanje dogovora u ovakvim situacijama je jako važno radi povjerenja kojeg imate sa svojim bližnjima. Pozajmicu možete zatražiti telefonskim putem od vaših bližnjih, zvučat će svakako ozbiljnije nego da pošaljete poruku s objašnjenjem. Preporučili bi svakako ipak traženje ovakve usluge uživo, jer ipak tako vaši bližnji mogu ne samo čuti nego i vidjeti vašu potrebu za pozajmicu. Od koga pozajmiti novac nikad nije laka odluka, no bitan je pristup i odgovornost u vraćanju tih istih novaca natrag.

Od koga pozajmiti novac, internet pozajmice

U slučaju da ste možda preponosni pitati nekoga bližnjeg, ili da nemate nekoga kome se možete obratiti u takvoj situaciji, odgovor od koga pozajmiti novac pada na internet pozajmice. Većina nas radi nastale situacije radi od kuće i sve češće i kupuje preko interneta, pa zašto ne onda i pozajmiti novac preko njega također? Popularnost online pozajmica postoji već preko 10 ak godina, no Hrvatska malo kasni, tako da je još kod nas prisutan veliki skepticizam oko ovakvog načina dobivanja novaca. Imate razne provjerene internet stranice poput Credit point one koje nude pozajmice od 75 EUR pa do 4000 EUR, a rokovi otplate su nešto kraći poput od 15 dana do 18 mjeseci. Također bih spomenuli Loanscouter koji također nudi pozajmice i mini kredite kao rješenje ljudima kojima je hitno potreban novac još jučer. Od koga pozajmiti novac je pitanje koje će nas većinu nekako i baciti u bed, ali moramo biti svjesni da mogućnosti ima, samo je potrebno imati pravilni pristup. Odluka od koga ćete pozajmiti novac je na vama samima, samo pazite na svoje mogućnosti vraćanja tog istog posuđenog novca
Tagovi: